<

Під час карантину у Володимирі-Волинському надзвичайники продовжуватимуть проводити дезінфекцію у під’їздах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 19.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському на період карантину надзвичайники із метою профілактики вірусному захворюванню здійснюватимуть заходи із дезінфекції у багатоквартирних будинках.

Про це повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, повідомляють на офіційному сайті міста.

“На сьогодні продовжується дезінфекція багатоквартирних будинків, для цього за кошти з резервного фонду міста закуплені всі необхідні матеріали.

Із 20 березня працівники ДСНС проводитимуть дезінфекційні заходи у багатоповерхових будинках міста, незалежно на чиєму балансі вони знаходяться – ОСББ, ЖБК чи управляючої компанії”, – відзначив він.

Також володимирчанам нагадують, що сесією міської ради прийнято рішення про заборону на період встановлення карантину до 3 квітня роботи усіх типів ринків, а також суб’єктів господарювання, що передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами та кормами для тварин, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

З метою недопущення розповсюдження інфекційного захворювання продовжується дезінфекція транспорту. Було переведено на дистанційний режим роботу установ та організацій, тож на сьогодні працюють фактично тільки аварійні служби.

“Володимир-Волинський перебуває в стані підвищеної готовності. За останньою інформацією випадків підозри на захворювання у місті, як і в регіоні, немає. Однак ми продовжуємо напрацьовувати механізми щодо недопущення поширення коронавірусу. Вже сьогодні у лікарні проводиться налагодження двох додаткових апаратів ШВЛ, які на днях доставили у місто. Так як через проведення карантинних заходів обмежено рух громадського транспорту, спільно із об’єднаними територіальними громадами вирішили питання довезення мешканців, які працюють у нашій лікарні”, – додав Ярослав Матвійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця