<

Перший День добровольця відзначили у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:22 | 14.03.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Україні 14-го березня вперше відзначається День українського добровольця. Масштабного святкування у Володимирі-Волинському не організовували. На центральній площі міста грав військовий оркестр, послухати який зупинялись поодинокі перехожі. 

Поруч з оркестром представники військомату розгорнули мобільний інформаційно-консультативний пункт, в якому роздавали агітаційні матеріали та розповідали про переваги служби у Збройних силах України.

До Дня добровольця Володимир-Волинський театр аматорів “Різнобарв’я” подарував військовослужбовцям виставу Неди Нежданої “Самогубство самотності” (постановка Лариси Половньової).

Довідка: Постанову про відзначення Дня добровольця було прийнято Верховною Радою на засіданні 17 січня 2017 року. Основною метою святкування є вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посилення суспільної уваги і турботи до учасників добровольчих формувань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер