<

[ОНОВЛЕНО] Для Центру ПМД Володимира планують придбати автомобіль за пів мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 12.07.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
709
/ Коментарі відсутні

Центр первинної медичної допомоги у Володимирі оголосив аукціон про закупівлю легкового автомобіля FIAT QUBO або подібного на нього. На транспорт планують витратити 504, 2 тисячі гривень.

Йдеться про 5-місний дворядний легковий автомобіль FIAT QUBO чи еквівалентний йому, з двигуном 1,4. В комплектацію мають входити: кондиціонер, гідропідсилювач, ц/з, склопіднімачі, електропривод дзеркал з підігрівом. Бажаний колір – синій, двигун – бензиновий, виробник – Туреччина. Екологічний клас автомобіля має бути не менше Євро-6, – йдеться у тендері.

Товар повинен мати торгову марку, бути новим (не раніше 2022 року випуску), технічно справними, комплектуючі та матеріали – такі, що не були у вживанні. Для підтвердження учасник повинен надати гарантійний лист: не менше 2 роки без обмеження пробігу, на кузов від наскрізної корозії – не менше 8 років, на лакофарбове покриття – не менше 2 роки.

Попередньо на автомобіль планують витратити 504,2 тисячі гривень, але передбачається, що мінімальний крок аукціону складатиме 2 521 грн. Про початок закупівлі оголосили 5-го липня, заявки приймають, до 14-го липня, сам аукціон відбудеться вже 15-го липня. Відповідальною за закупівлі від ЦПМД є Мостинська Юлія.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця