<

Очільник Волинської митниці дав коментар по затриманню хабарників на пункті пропуску “Устилуг”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 22.05.2015 / Володимир / , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Очільника Волинської митниці Андрія Андрейківа стурбувала інформація видання “Під прицілом” «В Устилузі «маски-шоу»: інспектора митного поста затримали на робочому місці з хабарем» від 20 травня. 

Волинська митниця ДФС звернулась до редакції з проханням розмістити коментар наступного змісту. Як розуміємо за змістом листа, це коментар  в.о. начальника Волинської митниці Андрія Андрейківа, хоч підпідписаний Головним спеціалістом з питань розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації Іриною Конограй. Прохання виконуємо.

colwidth-329e1e840a41ffe0a2ce02c5c4aa3804

Варто звернути увагу на ключове твердження в документі: «Водночас ситуація викликає, як мінімум, подив, оскільки сума імовірного хабаря істотно перевищує розмір податків та митних платежів, які потрібно офіційно сплатити при ввезенні на митну територію України вказаного в документі товару.» – з якого можна зрозуміти, що у посадовців митного посту існують фіксовані розміри хабарів. Такий собі прозорий натяк на непрозорі обставини?

Нагадаємо, у митників із хабарем затримала СБУ на робочому місці в Устилузі
Тим часом в розпорядження інтернет-видання «Під прицілом» з власних джерел потрапила копія доповідної записки заступника начальника МП «Устилуг», адресована в.о. начальнику Волинської митниці Андрейківу А.І.

Копію документу оприлюднюємо нижче:

colwidth-65e32df4e71b30dbccd2f185a33e3fdd

Може пан Андрейків ще не отримав цього документу чи не читав? Керівник Волинської митниці чи то б пак його підлегла, яка завізувала листа, вказує, що більше коментарів не може надати до завершення службової перевірки, яка призначена на підставі доповідної записки, вочевидь саме цієї. Що ж зачекаємо. Як кажуть у народі,- обіцяного три роки ждуть. І те, що шила у мішку не втаїш, теж не ми вигадали.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер