<

Опалювальний сезон у Володимирі-Волинському може зірватись через непорузуміння керівництва теплокомуненерго

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 17.08.2016 / Володимир /
Перегляди
426
/ коментарів 5

Перепетії навколо Володимир-Волинського комунального підприємства теплокомуненерго не вщухають досить тривалий період часу. В серпня новим витком подій стало звинувачення директорки підприємства Анни Рубанової в підробці підпису головного інженера Ярослава Жука.

15-го серпня директор підприємства Анна Рубанова зібрала прес-конференцію та дала спростування поширюваній інформації, а також розповіла про ситуацію на підприємстві.

“Внутрішні конфлікти негативно впливають на підприємство. Керівник несе відповідальність за за підготовку та проходження опалювального періоду. Але в теперішній ситуації, що складається, це є під питанням. Під час проведення ремонтних робіт по вулиці Старицького 12-К було виявлено порив мережі по вулиці Ковельській біля Управління соцзахисту населення Володимир-Волинської РДА. На центральній вулиці міста сталась аварійна ситуація, яка потребує негайного вирішення, дощова погода призводить до підмивання грунту. Головний інженер підприємства ніякої міри не приймає, не виконує свої посадові обов’язки. Були закуплені матеріали і коли бригада приступила до виконання робіт, головний інженер заборонив будь-які дії, мотивуючи це тим, що відсутня декларація про початок будівельних робіт, яку б він мав зробити ще до початку земельних робіт. Головний інженер перешкоджав їм, забороняв роботи, погрожував штрафом.”- розповіла Анна Рубанова.

Директор зазначає, що це не єдина ситуація на підприємстві та для прикладу наводить опалювальний сезон 2015-2016 років, коли 3 котельні після проведення на них реконструкції не були введені в експлуатацію, хоча виробництво теплової енергії на них проводилось.

Головний інженер згідно посадових обов’язків повинен контролювати проведення реконструкції та дотримання всіх норм, а натомість стверджує, що це не його робота, а технічного нагляду. На підприємство вже накладений штраф в розмірі 1,5 мільйони гривень. Як зазначила пані Рубанова, перевірка інспекцією була проведена за скаргою депутата міськради Ярослава Жука.

Наступна ситуація про яку розповіла Анна Рубанова виникла в червні 2016-го року. До підприємства звернувся дошкільний заклад № 8 “Вишиванка” для отримання технічних умов на встановлення індивідуального теплового пункту в установі. На це були вділені кошти з міського бюджету для реконструкції системи опалення. Тоді ж, головний інженер відмовився видати такі технічні умови, мотивуючи це тим, що в установі вже давно функціонує такий індивідуальний тепловий пункт.

Проте Анна Рубанова зауважила, що в садочку функціонує тепловий вузол і технічні умови були видані 11-го липня 2016-го року. Звідси і починається історія з ніби-то підробкою підпису головного інженера.

“Головного інженера не було на місці, в цей час була загальна комісія до сесії міської ради та день депутата. Заступник директора Анатолій Кравчук поставив власний підпис на технічних умовах. Ніхто підпис головного інженера не підробляв!” – акцентує директорка.

Підсумувала зустріч Анна Рубанова, що очевидно в директорки з технічним керівником розходиться бачення розвитку підприємства, а трудовий колектив втомився від постійних емоційних інтриг. Дії головного інженера безпосередньо впливають на  проходження ремонтного періоду, що в свою чергу може призвести до зриву опалювального періоду.




коментарів: 5
  1. ТАМ один клоун -Жук , цирк щодня….за шкідливісь колорадського необхідно молоко працівникам видавати.
    P.S. ЙОГО до мене на прийом!

  2. Якщо чесно то особисто я б хотів, щоб зірвався, але так щоб вже на глухо, як колись в Ужгороді. І тоді людям не нараховуватимуть грабіжницькі тарифи за тепло, бо за ті гроші, які цього року мають сплачувати люди за тепло то реально дешевше буде меблями топити…

  3. Шо чвари в папіковім кодлі? А я бачив і досить файно залитих вірнопідданих з тепла, аж не взнав, не привітався, -ледь на ногах стояв- зразу після роботи…Хай чубляться- скоріше проженем владу бидламу- зкатіть в свої Польщі-Італії. Подалі-

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця