<

Недоброчесних ремонтників у Володимирі-Волинському притягнуть до відповідальності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:00 | 21.08.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У ніч на 21-ше серпня екіпаж патрульних прибув на виклик у місто Володимир-Волинський на вулицю Луцьку: тут проводились ремонтні роботи, і виконавці залишили бетонні люки над асфальтним покриттям, не встановивши жодних дорожніх знаків.

Оскільки цієї ночі погода була дощовою, а видимість поганою, на момент прибуття інспекторів уже 4 автівки стали «жертвами» халатності ремонтників, – повідомляють правоохоронці на офіційній сторінці у Фейсбук.

Як розповів один з водіїв, в транспортних засобів пошкодились радіатори, піддони, колеса та інші елементи.

Тож полісмени оформили ДТП – наїзд на перешкоду. Також вони встановили попереджувальні знаки біля кожного з 4 люків, які розмістились протяжністю близько 150 метрів, аби інші водії могли побачити небезпеку.

Уже по прибуттю в Управління всі необхідні матеріали зібрали та передали в сектор безпеки дорожнього руху, працівники якого притягнуть посадовців підприємства – виконавця робіт – до відповідальності за ч. 4 ст. 140 КУпАП (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху і що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця