<

Не відмовляйтеся від донорства: багатьом хворим потрібна плазма і кров – Володимир-Волинська станція переливання крові

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 8.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
120
/ Коментарі відсутні

У зв’язку з обмежувальними заходами, введеними для боротьби з поширенням коронавирусу в Україні, відділення переливання крові практично спорожніли. Подібна ситуація спостерігається і у Володимир-Волинській станції переливання крові. Не зважаючи на карантин, донорська кров потрібна і без неї інколи не можна врятувати життя пацієнта.

Адміністрація Володимир-Волинської станції переливання крові, щиро вдячна усім донорам, які вже відгукнулися на прохання здавати кров для хворих Володимира-Волинського та району.

Донорів і надалі запрошують приходити на станцію для здачі крові.

“Для багатьох захворювань, нещасних випадків, ДТП, пологів – карантину немає. Прохання приходити, як і у всі заклади, в масках, з собою мати паспорт та ідентифікаційний код”, – зазначають у Володимир-Волинській СПК.

Перед донацією донорів завжди оглядають лікарі. У нинішній неспокійний час це не лише спосіб допомогти людям, які потребують компонентів крові, але і самим відповідально ставитися до свого здоров’я.

Донором може бути практично кожна здорова людина від 18 років. Держава надає донорам ряд пільг : два вихідні дня, почесним донорам доплата до пенсії 10% від прожиткового мінімуму.

Працівники Володимир-Волинської станції переливання крові щиро дякують усім благодійникам, що допомогли станції із засобами захисту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок