<

Навчальні заклади Володимира поки не планують переходити на дистанційну форму навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 15.09.2021 / Володимир / , , , , /
Перегляди
1107
/ Коментарі відсутні

Враховуючи допустимий рівень захворюваності учнів та студентів на коронавірус, навчальні заклади продовжуть працювати у звичайному режимі.

Станом на 15-те вересня у навчальних закладах Володимира провакциновано 27% вчителів.

У школах та коледжах міста є поодинокі випадки хворих на коронавірус – це не дає підстав переводити заклади на дистанційну форму навіть на тимчасовий термін, повідомляє начальниця міського відділу освіти управління з гуманітарних питань Оксана Бігун.

Усі садочки міста працюють також .

За словами Бігун, невеликий відсоток вчителів Володимира отримали щеплення, і це в подальшому повпливає на можливий перехід навчальних закладів на дистанційне навчання. Адже з настанням похолодання вірус розповсюджується активніше.

До слова, мобільна бригада вакцинації виїздить на масові щеплення робочого колективу не менше, чим з 20-ти людей.

Окрім цього, на сайті міської ради Володимира повідомили, що найбільше вакцинованих від ковіду освітян – у міській гімназії.

Згідно поданих даних, найвищий відсоток охоплених вакцинацією працівників у міській гімназії ім. О. Цинкаловського – понад 65 відсотків. Із 76 працівників цього навчального закладу 50 отримали дві дози вакцини та 5 – першу дозу.

У міжшкільному навчально-виробничому комбінаті щепилось 42,11 відсотка працівників, а у ЗДО №2 «Казка» рівень вакцинації працівників складає 35 відсотків.

Приблизно на одному рівні у відсотковому співвідношенні кількість вакцинованих працівників загальноосвітніх шкіл: №1 (28,13 %), №2 (22,14%), №5 (21,11%) та НВК №3-ліцею (24,04%). У ЗДО №3 «Сонечко» щеплення від коронавірусу отримали 25 відсотків працівників.

Найгірша ситуація із рівнем вакцинації у ЗДО №1 «Дзвіночок», де з 37 працівників лише одна особа отримала дві дози вакцини. У ЗДО №7 «Волиняночка», де колектив працівників складає 71 особу, вакцинувались лише двоє. В опорному закладі села Суходоли та школі села Ласків рівень вакцинації освітян складає трохи більше 5 відсотків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер