<

Нагородили волонтерів «Володимир-Волинського маскувального батальйону»: одного відзначив Президент України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 22.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

21-го жовтня у Володимирі-Волинському відбулось урочисте нагородження членів волонтерської організації «Володимир-Волинського маскувального батальйону» з нагоди Дня захисника України. Окрім цього, один із них отримав відзнаку Президента України.

На урочистості прибув підполковник Олександр Процюк, тимчасово виконуючий обов’язки начальника мобілізаційної групи командування ДШВ ЗС України, який уже відвідав 8 областей України з подібними візитами.

“Ваш приклад дуже важливий для інших областей, таких як Харківської та Сумської. Своєю мирною діяльністю ви зберігаєте життя наших військових. Присутні тут – віку моїх батьків, ви показуєте приклад для всіх поколінь”, – сказав Олександр Процюк.

За активну громадянську позицію, надання допомоги структурним підрозділам оперативного командування «Захід» нагородили 13-х волонтерів. Окремо відзначили Сергія Тимощука, вчителя, який викладає Захист Вітчизни.

Дві нагороди вручили Віталію Михалику – як учаснику бойових дій та відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

“Перед війною ми відпрацьовували теми боротьби з умовним ворогом зі сторони Європи, але аж ніяк не очікували цього від сусідів. Чомусь на 5-му році війни багато людей, в тому числі, в нашому місті та районі не звертають на це увагу, мовляв, не зачепило. Робота волонтерів страшенно необхідна, ви ж не просто плетете – ви спілкуєтесь з людьми. Є таке поняття як патріотизм. І в цілому, люди забувають про це. Я прошу вас нагадувати у спілкуванні, що в нашій державі є біда. В нас кожного дня гинуть люди”, – наголосив підполковник Руслан Яцій, військовий комісар Володимир-Волинського ОРВК.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер