<

Начальник міліції Володимира-Волинського зухвало не виконує рішення суду, – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 5.06.2015 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Віталій Здомищук начальник Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області не виконує рішення суду.

Про зухвале порушення чинного законодавства України міліцейським високопосадовцем інформує громадська організація з’єднання «Борців за справедливість у Волинській області», – пише Волинь:Світ.

Начальник володимирської міліції навідріз відмовився оприлюднити дані про свої доходи за минулий 2014 рік.

Як стверджують активісти, щоб уникнути оприлюднення розміру своєї заробітної плати пан Здомищук, аби не надавати інформацію про свої доходи надіслав їм відповідь-відписку, у якій посилався на статтю 10 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Скаргу на дії зухвалого начальника райвідділу, який всупереч здоровому глузду (адже заробітну плату посадовець отримує за рахунок платників податків) та чинному законодавству розглянув Волинський окружний адміністративний суд.

У ході судового розгляду справи сам начальник Володимир-Волинського МВ УМВС Волинської області та його підлеглі навіть написали рапорти, що вони не надають згоди на оприлюднення даних про свої доходи.

Суд розставив усі крапки над «і» в даному самоуправстві начальника міліції Віталія Здомищука, визнавши протиправними дії відділу міліції в особі його начальника. До того ж суд зобов’язав надати запитувану інформацію. Рішення Феміда прийняла ще 15 травня, але й досі начальник Володимир-Волинського МВ УМВС України його не виконує!

Цікаво, що начальник обласного управління МВ УМВС у Волинській області вже давно самостійно без тиску громадськості оприлюднив дані про свої доходи однак на протизаконні дії своїх підлеглих не реагує.

ГО «Борці за справедливість» про таку зухвалу поведінку вже повідомило міністра внутрішніх справ та уповноваженого з прав людини Верховної Ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер