<

На Заріччі встановили камери відеонагляду вартістю у 190 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 25.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
30
/ 1 коментар

Систему відеонагляду із 18-ти камер закупили за кошти сільського бюджету в Заріччі за 190 тисяч гривень. Камери встановили на території парку “Княжий”, в центральній частині села, а також по вулиці Героїв Майдану, де вони ведуть зйомку відрізку траси Р-15.

Відеонагляд встановили відповідно до Програми соціального економічного розвитку Зарічанської сільської ради на 2019 рік, – повідомляють на сайті Зарічанської громади.

Для підвищення безпеки жителів громади тепер ведеться спостереження із записом з 18 камер, що розташовуються в центральній частині села Заріччя та в парку «Княжий». 

Частина камер встановлена по вулиці Героїв Майдану і ведуть зйомку відрізку траси Р-15.

Тож “любителів” перевищити швидкість не виїхавши з населеного пункту попереджають, що проводиться фіксація системою розпізнавання автомобільних номерних знаків. Відеоматеріали з камер записуються на сервери. 

Також просять відпочиваючих у парку “Княжий” прибирати за собою.

“Для охочих відпочити в парку “Княжому” наголошуємо –  після прийому їжі, кави, чаю, пива та інших напоїв не забудьте з посмішкою на камеру за собою це все прибрати і донести до сміттєвого контейнера, що стоїть при вході в парк. Поважайте себе та інших”, – йдеться у повідомленні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця