<

«Місце, де можна літати»: гойдалка у селі Амбуків Устилузької громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 16.09.2021 / Володимир /
Перегляди
3346
/ 1 коментар

У лісі села Амбуків Володимир-Волинського району є гойдалка, з якої відкривається дуже гарний вид на природу, там можна зустрічати й захід сонця.

Її помітила Наталія Тарковська та опублікувала світлини у фейсбук. Як розповідає, користувачі соцмережі одразу почали цікавитись, де ж це така чудова локація.

“Ця гойдалка знаходиться на території табору “Золотий орел”. Його облаштувала на краю лісу місцева молодь для відпочинку. Йдучи до табору, можна побачити ще 5 місць відпочинку із лавками та місцем для розпалювання вогнища.

А в самому таборі є дві гойдалки – одна на фото, і друга – для тих, хто високо кататися не бажає, двоповерховий будиночок: на першому поверсі розміщені стіл та лавки, на другому – диванчик з подушкою, стіл та навіть коврик і огороджене цеглою місце для вогнища”, – розповіла Наталія.

Вона зауважила, що територія табору огороджена дерев’яними брусками, на них закріплені смітник та попільничка.

Прийти сюди можуть усі бажаючі, проте місцеві просять дотримуватися чистоти в лісі та правил протипожежної безпеки.




один коментар
  1. Читаючи цей коментар радіє серце. Бо мій план з побудуванням відпочинкової зони для мешканців села Амбуків виношувався в думках понад два роки. Та ось план почав втілюватися в життя, тата допоміг зробити стіл та лавки. Одного разу коли ми прийшли відпочивати з сім’єю почався дощ, прийшла гарна думка зробити дах над столиком і лавками. З часом зробили дві качелі, одну для екстремалів а іншу для дітей і старших людей. Так і не замітно для мене виріс табір “Золотий орел”. Планів що до цього місця було багато, але після смерті тата всі плани змінилися…
    P.S. хочу щиро подякувати друзям які допомагали мені: Динь Богдан, Кузнець Сюзанна, Лопатюк Ілона, Вишняк Артур. А також хочу подякувати всім хто відвідав це місце.
    З повагою Надія Криштоф,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця