<

“Київський діалог” презентували у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:03 | 30.06.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

30-го червня у Володимирі-Волинському відбулася презентація проекту “Київський Діалог” та конкурсу міні-грантів для локальних проектів. Захід відбувся у залі засідань міської ради. Участь у ньому взяло близько тридцяти активних громадян. 

“Київський діалог” – це унікальна німецько-українська платформа для діалогу та обміну досвідом, яка об’єднує громадян з різних сфер суспільства Німеччини та України і тим самим сприяє демократичному розвитку України. Платформу започаткували ще у 2005-му році після “Помаранчевої Революції”. У 2014-му році відкрито представництва у Харкові, Одесі, Дніпрі та Черкасах. У травні 2017-го року платворма значно розширила свою діяльність. Дізналися про неї і у Володимирі-Волинському. До речі, Володимир-Волинський – це єдине місто на Волині, у котре навідався “Київський діалог”. Сюди з місією навчити громадян проводити демократичні регіональні реформи, писати проекти, втілювати своє задуми у життя і крокувати до Європи приїхав координатор Станіслав Безушко.

Учасники заходу у невимушеній атмосфері змогли більше дізнатися про нові можливості для громадських активістів, влади та бізнесу, обговорили проблеми міста, які можна розв’язати спільним зусиллями, презентували свої ідеї.

Також учасники заходу взяли участь у майстер-класі Дарини Заржицької (МФ “Відродження”, “Київський діалог”») щодо “Підготовки проектної пропозиції та реалізація проекту”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер