<

Куди витратили кошти із районного бюджету, виділені на оздоровлення дітей, звітував Володимир-Волинський районний відділ освіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:56 | 6.07.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Витратив – прозвітуйся. Формула банальна, однак логічна для роботи державних установ, які є розпорядниками бюджетних коштів. Куди були витрачені гроші, виділені на оздоровлення учнів району – до копійки розповіла начальник управління Алла Мельник.

Отже, діти цього річ у Володимир-Волинському районі оздоровлювалися в два етапи – пришкільні табори та перший районний зліт учнівської молоді “Юність”. Він проходив на природі та мав повноцінний вигляд наметового табору.

З 2-го червня 2015 року в районі на базі загальноосвітніх закладів розпочало роботу 20-ть таборів відпочинку з денним перебуванням дітей, де відпочинком охоплено 813-ть дітей пільгових категорій віком від 7 до 17 років.

В таборах відпочинку забезпечено дворазове харчування із розрахунку 11-ть гривень в день на одну дитину. На оздоровлення дітей в дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах району з місцевого бюджету передбачено коштів в сумі 132, 6 тис. грн.

“Першочергово забезпечується оздоровленням та відпочинком дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Це – діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти-інваліди; діти з багатодітних сімей; діти з малозабезпечених сімей; діти, батьки яких загинули, постраждали або беруть участь у проведенні АТО, мобілізовані до лав ЗСУ, демобілізовані як учасники АТО, діти сімей які виїхали з АРК, м. Севастополь, Донецької та Луганської областей і тимчасово проживають на території району; дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; дітей, які перебувають на диспансерному обліку; талановитих та обдарованих дітей–переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад”, – розповіла пані Мельник.

Під час оздоровлення школярі не сумували. Їм забезпечили екскурсійні поїздки, спортивні змагання з футболу, шахів, шашок, заходи з еколого-натуралістичного, туристсько-краєзнавчого, художньо-естетичного та фізкультурно-спортивного напрямків. На різноманітну тематику проводились конкурси, години спілкування, диспути, вікторини  та інше.

В загальноосвітніх закладах району навчається 69 дітей – сиріт та позбавлених батьківського піклування. На оздоровлення цієї категорії дітей використано 18,3 тис. гривень місцевого бюджету.

З 22-го червня по 27-ме червня проведено відкритий зліт учнівської молоді району. Для часті у зльоті було залучено 80 дітей з 14 шкіл району. Протягом тижня до учасників зльоту долучалося по 10 дітей із шкіл міста, загалом за час проведення заходу було охоплено 130 дітей.

Кошти на проведення зльоту виділені з місцевого бюджету у сумі 30, 0 тис. гривень. Дітям забезпечувалося п’ятиразове харчування з розрахунку 35-ть гривень в день на одну дитину, всього на харчування витрачено 16,8 тис. грн.

Для забезпечення учасників Зльоту необхідним інвентарем згідно кошторису було придбано

– намети туристичні, тримісні – 6 штук, втрачено 6 996 грн. (1166грн. за 1 шт.);

– килимок «Турист» – 5 шт., витрачено 625 грн.(125 грн.за 1 шт.);

спальний мішок – 11 шт., витрачено 2530 грн. (230 грн. за штуку)

Придбано умивальники, миски пластмасові, літній душ (бочка на 100 літрів, шланг кран), синій тент великий, чорна плівка, ємкості для води,медикаменти, мішки для сміття на суму 3, 049 грн.

Оздоровча зміна в районі ще триває. Підсумки оздоровчої кампанії будуть підведені на нараді директорів у жовтні 2015 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер