<

Крадіжки, бійки та ДТП – день у Володимирі-Волинському та районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:04 | 28.06.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За минулу добу, 27-ме червня, до Володимир-Волинського відділу поліції надійшло загалом 29 повідомлень. Серед них – два повідомлення про бійку, два про крадіжку, дорожньо-транспортну пригоду, та зникнення суми з кредитної карточки.

27-го червня близько 10-ї ранку мешканець Володимира-Волинського 1957-го року народження повідомив про викрадення бензопили “Віта”. Сам факт викрадення орієнтовно трапився із 24-го по 27-ме червня. Суму завданих збитків оцінено в 1 тисячу гривень.

Об 11-й годині 20 хвилин на автостанції Володимира-Волинського біля 2-ї платформи трапилася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автівки марок “Опель Віваро” та “Рено Мастер”. Ніхто з людей не постраждав. До правоохоронців звернувся один з водіїв 1967-го року народження.

Наступне повідомлення, котре надійшло до правоохоронців близько 16-го години, стосувалася зняття з кредитної карти значної суми коштів. Як повідомив потерпілий 1964 року народження, під час відпочинку в Танзанії, один раз розрахувався кредиткою, а вже після повернення в Україну з його карти було знято понад 3 376 гривень. Вияснити ситуація чоловік намагається через поліцейських.

Наступний виклик був в село Хобултова і надійшов близько 22-ї години ночі. Зокрема. як повідомили поліцейським, біля місцевого бару “Дубочки” одного із жителів села 1976 року народження намагалися покусати собаки. Господар замість того, щоб заспокоїти тварин, вдарив односельчанина. Між чоловіками зав’язалася бійка. По приїзду поліцейських, обоє чоловіків відмовилися писати заяви.

Двічі поліцейських викликали до ресторану “Маяк”, що у Володимирі-Волинському по вулиці Устилузькій. Перший виклик надійшов об 23-й годині, чоловік 1992 року народження повідомив, що ніби то у нього викрали гаманець. Як з’ясували правоохоронці, чоловік гаманець залишив на столі поки відпочивав. Однак через певний час “крадіжка” знайшлася.

Наступний виклик надійшов вже о 3-й ночі. Так було повідомлено, що перед входом в ресторан зав’язалася бійка. На момент коли приїхали правоохоронці тривала лише словесна перепалка. Однак ніхто зі сторін конфлікту заяву до правоохоронців не писав.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер