<

Інтернет-радіо з’явилося у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 3.02.2016 / Володимир / /
Перегляди
44
/ коментарів 7

Сьогодні, 3-го лютого, стартувало, в тестовому режимі, інтернет-радіо “Drive”, творцями якого є Юрій Заєць та Андрій Кандиба.

Ідея та технічна підтримка належить Юрію Зайцю. Наразі, із 18-ї години на новій радіохвилі можна почути музику місцевих виконавців Волині та Володимира-Волинського, також українських та іноді зарубіжних.

“Ідея виникла спонтанно. Проаналізувавши мережу, то крім “Радіо Нова” у нас нічого немає. Мій задум підтримав друг Андрій Кандиба. Отож почали створенні суспільно-корисного та ні від кого не залежного ресурсу. Зараз ми паралельно із тим, що радіо працює пишемо джингли та музичні заставки на Fazenda records та допомагає нам Василь Троць” – розповів Юрій Заєць.

На своїй сторінці у Фейсбуці та у володимирських групах в соціальних мережах Андрій Кандиба запрошує всіх бажаючих містян долучитися до створення нової радіо хвилі.

” Хочу запросити кожного ДО ПРОЕКТУ. З Вас: подзвонити на номер 063 387 77 21, обов’язково представитися (наприклад Антоніо Бернуччі), при бажанні сказати чим займаєтесь (електрик-монтажник в ПП “ПП”) та в АКТИВНІЙ ПОЗИТИВНІЙ формі сказати, наприклад: “-Я, Антоніо Бернуччі, електрик і я не вживаю алкоголю та не палю цигарок!”.. Або ж, щось інше, позитивне: ” -Я, Антоніо Бернуччі, комунальний працівник, хочу щоб кожен був культурним, поважайте мене і мою працю! … Ви поки думайте, а я запрошую Вас дзвонити у неділю, в період з 12 до 12:30, прохання не довше 10 секунд. Запустимо проект стабільно через тиждень. До місцевих музичних виконавців та поетів – дуже б хотілося, щоб у списку музичних творів звучали і ваші композиції: автори-композитори, гурти і пісняри – пишіть в приват та закидайте свої роботи у форматі Mp3 в приват чи електронку info@vidcom.com.ua” – зазначив на сторінці Андрій Кандиба.




коментарів: 7
  1. Молодці! Захотіли, обдумали і зробили. Слухав радіо, приємно порадували українські виконавці!!!! Круто, бажаю удачі в подальшій праці!!!!

  2. хоть української музики можна послухати! За ХУРСЕНКА – хлопцям РЕСПЕКТ!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця