<

[Оновлено] Губернатор Волині із робочим візитом відвідав Володимир-Волинський район

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:03 | 23.11.2015 / Володимир / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

23-го листопада із робочим візитом до Володимир-Волинського району приїхав Володимир Гунчик, голова обласної державної адміністрації. 

Візит губернатора області розпочався із села Березовичі, а саме із відвідин об’єктів, фінансованих за рахунок Фонду регіонального розвитку – реконструкція котельні з встановленням твердопаливних котлів ЗОШ І-ІІІ ступенів, реконструкція приміщення дитячого садка, реконструкція частини будинку культури під шкільний заклад.

DSCN9921

Після оглядин стану виконання робіт у Березовичах, Володимир Гунчик поїхав в село Горичів, у якому проживає сім’я загиблого учасника АТО Руслана Голяновського. Губернатор зустрівся із сім’єю Героя, приніс свої співчуття родині загиблого та вручив подарунки дітям.

Останнім пунктом зупинки було село Заріччя. Саме тут губернатор оглянув про стан ремонтних робіт садочку та провів особистий прийом громадян у приміщення сільської ради.

DSCN9974

До губернатора області люди зверталися із питаннями:

  • допомоги у перекритті даху будинку сім’ї учасника АТО;
  • про включення в програму обласного фінансування ремонту будинку культури в селі Суходоли та вплив на голову райспоживспілки, щодо надання в оренду Сільпо у цьому ж таки селі;
  • про призначення директора Суходільської ЗОШ І-ІІІ ступенів
  • з приводу незаконного звільнення, на думку заявниці, з посади методиста психологічної служби під час ліквідації районного методичного кабінету;
  • з приводу встановлення вуличного освітлення в селі Суходоли
  • про надання матеріальної допомоги для погашення кредиту зятю – Анатолію Мартинюку (в сім’ї дві пари двійнят і одна трійня);
  • скаржилися на неетичну поведінку Оваднівського сільського голови та голови Володимир-Волинської райради по відношенню до заявника
  • про вимогу змусити невістку покласти на депозит у банк кошти, отримані від держави у зв’язку із загибеллю чоловіка в АТО та інші.




один коментар
  1. Шановні журналісти, скажіть будь-ласка, а посада ГУБЕРНАТОР є у нас в Україні? У нас здається губєрній немає, чи це нові європейські терміни?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер