<

Грибок, «гола» проводка та протікаючий дах: активіст з Володимира показав, як виглядають новозбудовані казарми для захисників та звернувся до президента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 16.04.2021 / Володимир / , /
Перегляди
56
/ коментарів 7

Будівництво чотирьох казарм для військовослужбовців у Володимирі-Волинському завершили, розповіли в Мінооборони активісту Тарасу Сватку. Натомість у новому відео Сватко показує в якому дійсно стані перебувають «добудовані» казарми.

Нові казарми чекають на захисників з протікаючим дахом, вкритими грибком стінам, відкритою електропроводкою.

Як розповів Сватко у відео, копій актів виконаних робіт він так і не побачив, проте стверджують, що казарми здані в експлуатацію.

“В той час, коли в країні триває війна існують виродки, що продовжують наживатися на армії. Наші захисники от-от повернуться з фронту в розташування 14-ї ОМБр. Всі очікують заселення в новозбудовані та введені в експлуатацію казарми поліпшеного планування. В яких умовах доведеться жити нашим військовослужбовцям? Детальніше – у відео”, – йдеться в дописі активіста у фейсбуці.

“Я не звертаюся до керівництва бригади, ні до правоохоронних структур, адже вони задіяні в цій схемі. Пане президенте, весна прийшла… “, – говорить Сватко, звертаючись до президента України з закликом до рішучих дій.

Читайте також:

За невиконані роботи перерахували 4,7 млн грн: інженера підозрюють у «відмиванні» грошей на будівництві казарм у Володимирі-Волинському

Директору підприємства, яке будувало казарми для військових на Волині, оголосили про підозру за розкрадання понад 6 млн грн




коментарів: 7
  1. Там в деяких розетках немає проводки. Казали, що пластик, сама розетка є, а проводка не підведена

  2. Я за порядок і чесність! Мають люди допущені до влади хоч трохи бути патріотами. А Донбас не гулаг? Чому воюють і гинуть тільки прості люди?

  3. Якшо військовим зробити шикарні умови проживання, то вони не схочуть воювати.
    Це стратегія, дєтка-волонтер-нероба, а не халатність!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок