<

Громадський бюджет 2021: у Володимирі-Волинському подали 13 проєктів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:51 | 11.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Станом на 11-те червня подано 13 проєктів на загальну суму 3 183,6 тисяч гривень, з них 6 великих проєктів на суму 2 681,5 тисяч гривень та 7 малих проєктів на суму 502,1 тисяч гривень. Терміни подачі проєктів громадського бюджету (бюджету участі) попередньо було продовжено до 15-го червня (включно).

Про це інформують на сайті Володимира-Волинського.

Зазначають, що 7 проєктів (3 великих та 4 малих) успішно пройшли загальну попередню оцінку та надіслані на перевірку структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради, до повноважень яких відноситься реалізація проєкту, а саме управлінню житлово-комунального господарства і будівництва – 6 проєктів (3 великих та 3 малих), управлінню освіти молоді та спорту – 1 малий проєкт.

Протягом 20 робочих днів з дати отримання проєктів структурні підрозділи виконавчого комітету здійснюватимуть їх аналіз щодо можливості реалізації та правильності визначення вартості. Проєкти, які успішно пройдуть таку перевірку, будуть допущені до голосування. Усі спірні питання вирішуватиме Координаційна рада з питань громадського бюджету (бюджету участі).

Решта 6 проєктів, яким присвоєно статус «відхилено», наразі доопрацьовуються авторами.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському продовжили термін подачі проєктів громадського бюджету до 15-го червня включно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер