<

Фонтану найближчим часом у Володимирі-Волинському не буде

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 24.06.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Тема благоустрою Володимира-Волинського обговорювалася міським головою Петром Саганюком та представниками засобів масової інформації на черговій прес-конференції. На запитання журналістів, чи планують найближчим часом реалізувати існуючий проект спорудження в місті фонтану, мер сказав, що наразі ні. Прерогатива – ремонт доріг та тротуарів. Це, на думку очільника міста, важливіше, а краса – реалізовуватиметься, але потім.

Днями комунальні служби міста завершили ремонт вулиці Миколаївської. До кінця року Саганюк обіцяє завершити ремонт усіх першочергових, аварійних доріг та тротуарів, а також ряду дворів будинків.

Ситуація із фінансами на ремонт доріг, які знаходяться на балансі обласного автодору дуже непроста. наразі у цієї служби заблоковані усі рахунки, а заробітна платня працівникам місцевої філії не плачена ще із квітня. Борг держави перед “Волиньавтодором” сягає понад 100 мільйонів гривень.

“Але, дороги робити треба і будемо!”, – резюмував міський голова. Тому пріоритетним для міста на 2015 є завершення усіх запланованих робіт по асфальтуванню вулиць та дворів.

Ще у планах мера та в роботі у міських архітекторів проект нової рекреаційної зони по вулиці Луцькій. Наразі там вже зрізано чимало дерев, уражених омелою, та висаджено молоді берізки. “Ще плануємо розбити там сквер, дитячі майданчики, лавки для людей похилого віку. Це буде місце, де зможуть відпочивати люди із цілого мікрорайону – гуляти з дітьми, відпочивати приходитимуть пенсіонери”, – розповів Саганюк.

А ще у Володимирі-Волинському все ж реалізують проект по створенню притулку для бездомних собак. Ця тема обговорюється вже не один місяць, але мер обіцяє не лише обіцяти, а й діяти в цьому напрямку.

Також Петро Саганюк виношує думку по створенню свого міні-асфальтного заводу. Тут вироблятимуть новий асфальт, а також зможуть переробляти той, що вирізається із ремонтованих ділянок доріг. “На даний момент місто вже придбало асфальтний каток, фризу, думаємо над тим, аби купити рецикл – для переробки того асфальту, що вирізується на ремонтованих дорогах. Купили бувший у використанні КАМАЗ, бо до того мали ЗІЛ, однак возитися із Нововолинська по 5-ть тон асфальту затратно і довго.  А в ідеалі – нам потрібен свій міні-асфальтний завод. Це дасть місту незалежність у стратегічно важливому питанні – ремонтуванні доріг”, – сказав Саганюк.

А от любителям прекрасного та міським романтикам доведеться зачекати – реалізація будівництва фонтану у Володимирі-Волинському відкладається.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер