<

«Епікур» подав заяву до правоохоронців через поширену фейкову новину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:15 | 17.08.2019 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

На певну кількість ЗМІ, інтернет видань та інших розповсюджувачів, які поширили неправдиву інформацію про діяльність ТМ Епікур та її продукцію та торгівельні марку офіційні представники Товариства подали відповідні заяви про захист порушених прав та законних інтересів й вжиття необхідних заходів щодо притягнення до відповідальності до Національної поліції України, АМКУ, органів прокуратури.

Нагадаємо, у деяких загальноукраїнських та місцевих ЗМІ пізно ввечері 14-го та зранку 15-го серпня з’явилася інформація, що у курятині торгової марки «Епікур», яка виготовляється на базі Володимир-Волинської птахофабрики, виявлена небезпечна бактерія сальмонела.

«Вважаємо за необхідне повідомити про те, що захист прав та законних інтересів фізичних та юридичних осіб, у тому числі на недоторканність ділової репутації, здійснюється у судовому порядку. Ми будемо відстоювати себе і не дозволимо будь-кому поширювати про нас недостовірну інформацію. Вважаємо, що цей фейк з’явився цілеспрямовано, щоб зашкодити нашій бізнес репутації », – наголосила генеральний директор Володимир-Волинської птахофабрики Аліна Сич.

Представники фірми розповідають, що в той же день надали результати експертизи державного зразка, де зазначено, що курятина була безпечною з дотриманням усіх державних норм та вимог.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер