<

Дитині-сироті з Володимира подарували квартиру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 1.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2754
/ Коментарі відсутні

30-го червня міський голова Володимира Ігор Пальонка вручив ключі від квартири Миколі Ребіцькому.

Юнак перебував на черзі на отримання житло як особа з-поміж сиріт та отримав довгоочікувану нерухомість по обласній програмі забезпечення житлом дітей даної категорії, повідомляють на сайті міста.

Квартиру придбали після складеного акту обстеження та засідань кількох комісій. Помешкання придбане для особи позбавленої батьківського піклування за виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою КМУ від 26.05.2021 615.

Загальна площа житлового об’єкта – 35,1 м кв. Житлово-побутові умови квартири задовільні, у помешканні зроблено ремонт та підключені усі комунікації. Квартира також облаштована необхідними меблями та технікою. Новоспечений власник квартири зазначає, що повністю задоволений житлом. 

Очільник міста привітав Миколу Ребіцького з отриманням  ключів від довгоочікуваного помешкання. Ігор Пальонка відзначив, що хлопець є вихованцем будинку сімейного типу Бучковських.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця