<

Духовий оркестр “Арсен” збирає кошти у Володимирі-Волинському на підтримку армії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 15.12.2015 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Вже три тижні поспіль щонеділі у центрі Володимира-Волинського грає духовий оркестр “Арсен” та збирають кошти для української армії.

Не дивлячись на те, що триває піст, особисту ініціативу музикантів благословив Митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Тож, засновники оркестру: Володимир Шостакевич, Степан Лукашов, Олексій Калитюк, Микола Бачинський, Богдан Голота, Олександр Панасюк та їхній керівник Михайло Білецький щиро вдячні Владиці за таку підтримку їх благодійних починань, в результаті яких вдалось зібрати понад 8-м тисяч гривень.

Наступний виступ відбудеться 19-го грудня  з 11-ї години біля супермаркету «Салют». Там можна буде послухати музичні твори у виконанні оркестру, а кожен маленький відвідувач вуличного концерту отримає іграшку.

Крім того, що іграшками забезпечує благодійний фонд, Володимир Шостакевич пропонує містянам самим стати «добрими Миколайчиками» – принести іграшки з дому, якщо вони зайві або ваші діти вже виросли. Чоловік переконаний, що на кожну благодійну іграшку знайдеться маленький господар, для якого цей святковий подарунок запам’ятається назавжди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер