<

До зими тимчасову огорожу біля обваленої «аптеки Бражнікова» у Володимирі мають розібрати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:04 | 7.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
1339
/ Коментарі відсутні

Власники історичної будівлі на вулиці Ковельській, 34, яка минулого року обвалилася, обіцяють що до початку зими приберуть тимчасово встановлену огорожу біля будинку.

Про це на брифінгу 6-го вересня повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Він додав, що ремонтні роботи обваленої будівлі тривають, попри війну. Власники своїми силами потрохи намагаються відновити історичну будівлю.

“Наразі там зводять фронтон. Це вже сама кладка на завершальній стадії. Після цього буде частково облаштоване закриття даху і далі облаштування вікон у даному приміщенні. Хоч і війна, але приміщення потихеньку відбудовується. Воно створює незручності мешканцям, які рухаються по вулиці Ковельській “, – зазначив мер.

Нагадаємо, 30-го вересня минулого року у центрі Володимира обвалився будинок, де знаходилась колишня аптека Бражнікова. Причиною обвалу став ремонт у підвалі, який власники затіяли, не порадившись з управлінням архітектури та містобудування Володимирської міської ради. Свою вину на момент обвалу власники визнали. Вони зобов’язалися все виправити. Тоді на деякий час перегородили рух на вулиці Ковельській. Згодом рух відновили, а для пішоходів звели тимчасову дерев’яну огорожу.

Будинок на час обвалу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер