<

«Днюха патріота» у Володимирі збере музичне товариство з різних куточків країни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 24.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
1001
/ 1 коментар

Традиційною вечіркою-концертом із доброчинною складовою 26-го червня відзначатиме свій День народження володимирський музикант, Заслужений діяч мистецтв Сергій Шишкін.

Його «іменинні» імпрези, які організовував у Києві, Луцьку і Володимирі пам’ятаються багатьом поціновувачам української музики, адже, окрім самого іменинника, у них завжди беруть участь його друзі-музиканти. Лише вторік через карантинні обмеження Шишкін мусив зрадити своїй улюбленій традиції, але цього літа пообіцяв надолужити, – пише журналістка Слова правди Віталіна Макарик.

   І ось – 26-го червня до культурно-мистецького центру зійдуться-з’їдуться друзі і поціновувачі таланту не лише для того, аби привітати маестро з днем народження й послухати чудовий концерт, але й для того, щоб зробити свій внесок у відродження одного з найдавніших фестивалів України – фестивалю «Володимир». Адже саме на покупку музичного обладнання збиратимуть кошти на доброчинній «Днюсі патріота».

Фестиваль «Володимир» – не лише одне з улюблених «дітищ» Сергія Шишкіна, але й важливий концертний майданчик, на якому відкривали молодих музикантів та представляли публіці найяскравіші нові імена «рокової» музичної сцени. Після початку російської агресії в Україні фестиваль скасували – сподівалися, тимчасово, але після 2013-го, останнього передвоєнного року він так і не проводився. Поза тим, ініціативні й небайдужі містяни прагнуть відновити традиційний захід. Звісно, не лишається осторонь і його ініціатор. Саме тому цьогорічну «Днюху патріота» вирішив присвятити відродженню «Володимира».

«Ми з молодими музикантами зібралися, порадилися і вирішили, що найнагальнішою потребою є музичне обладнання. Воно прислужиться не тільки фестивалю, але йому насамперед. Тому доброчинна складова акції буде спрямована на поповнення матеріальної бази для майбутнього «Володимира»», – пояснює Сергій Шишкін.

Як завжди, «Днюха патріота» має зібрати вишукане музичне товариство з різних куточків країни. Зокрема, планується участь у концерті саксофоніста з Тернополя Василя Карапулька, Народних артисток України «Сестер Тельнюк» із Києва, барда Миколи Більшевича, молодих володимирських гуртів «Oznaka» та «Etnaterra» і, звісно, самого іменинника.

Початок дійства – о 18:00 біля культурно-мистецького центру.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця