<

Інтерв’ю з бардом-піаністом Сергієм Шишкіним до 65-літнього ювілею про черговий концерт, збір коштів на армію та фестиваль «Володимир»

21:12 | 4.07.2023 / Володимир / , /
Перегляди
835
/ Коментарі відсутні

Наприкінці червня свій 65-літній ювілей святкував відомий володимирський бард-піаніст, Заслужений діяч мистецтв України Сергій Шишкін. Ювіляр відзначив день народження традиційним концертом у колі друзів та знайомих разом з військовим оркестром, який цього року пройшов на Валах городища. Музикант виступав на найбільшому в Україні троні – вирізьбленому з дерева.

Як і в попередні роки, не обійшлося без благодійної складової. Цього разу Сергій Шишкін збирав кошти для бійців 55 батальйону 100 бригади тероборони Волині.

Долучилися до проведення святкового концерту військовий оркестр 14-ї окремої механізованої бригади, колеги з музичної школи. Виступав ансамбль саксофоністів із ЦПО. Привітати ювіляра приїхав з депутат Волиньради Іван Мирка. Він також долучився до благодійної допомоги та привіз харчові пайки для  55-го батальйону на 7 тисяч гривень і вітаміни на 11 тис. грн.

Сам іменники радував присутніх своїми відомими власними піснями, а також презентував присутнім нову композицію. Він написав музику на вірші військового, каже, вона сама лягла на вірші, щойно він сів за піаніно.

Також в організації заходу допомагали Ярослав Король, Олександр Касімов та Володимир Пикалюк, який частував гостей своїм фірмовим пловом.

Не покидає музикант і надій відродити своє дітище – музичний фестиваль “Володимир”, який відкривав нові таланти не лише міста, але й цілої України. Тож він сподівається, що після закінчення війни фестиваль оживе знову.

Також говорили із талановитим володимирчанином про те, чим живе Володимир, як розвивається українська музика та багато іншого. Більше дивіться у відеоінтерв’ю із Заслуженим діячем мистецтв України Сергієм Шишкіном.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця