<

Депутат Володимир-Волинської міськради за обладнання пішохідного переходу отримав заяву до поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:07 | 17.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарі 4

Директор КП “Полігон” написав заяву до поліції про підозру у вчиненні правопорушення депутатом Володимир-Волинської міськради, укропівцем Сергієм Радкевичем. Пан Козичко зазначив у заяві, що вбачає порушення норм законів в проведенні самовільних електро-монтажних робіт, які буди вчинені при обладнанні пішохідного переходу по вулиці Незалежності біля ЗОШ №2.

17-го травня дільничий інспектор, при проведенні слідчих дій, звернувся із проханням дати пояснення до депутата Радкевича.

“25-26 квітня цього року я звернувся до Козичка про встановлення експерментального світильника на вулиці Незалежності, біля другої школи. На 5-й сесії міськради була створена робоча група по встановленню експерментальних світильників біля навчальних закладів з допомогою депутатів. … Аби встановити цей світильний, який нам був наданий безкоштовно, ми звернулися до Козичка щоб він надав відповідну техніку. Він пояснив, що його енергетик косить траву і занятий благоустроєм, тому роботи потрібно перенести на день-два. Пізніше я знов звернувся до нього, питав чи є потреба звертатися письмово відповів, що не потрібно. Електро-монтажні роботи провів Валерій Олексюк, людина, котра має спеціалізацію та диплом електрика, а також працює в майстерні по ремонту електрообладнання в автомобілі. Тобто ми взяли спеціаліста, який має відповідну освіти.” – зазначив Сергій Радкевич.

Відразу ж після візиту дільничого інспектора до депутата, в міській раді відбулося засідання ініціативної робочої групи депутатів по облаштуванню освітлення пішохідних переходів. У підсумку, як повідомили члени групи, було вирішено взяти за основу проект обладнання пішохідного біля ЗОШ №2 запропонований та реалізований Радкевичем.

Дочекавшись завершення робочого засідання ініціативної групи (на обговорення журналістів не пустили, мотивуючи, що це робоче засідання) журналіст інтернет-видання “БУГ” та газети “Місто вечірнє” попросили Олександра Козичка прокоментувати ситуацію та пояснити для читачів видань в чому саме вбачається правопорушення.

Однак, пан Козичко відразу ж відмовився від коментаря на камеру та зазначив, що повинен займатися асфальтуванням доріг, а журналісти можуть прийти вранці, наступний день. Директор КП “Полігон” коротко сказав “Я все сказав депутату особисто. Він самовільно провів електро-монтажні роботи”.




коментарів: 4
  1. Во Владимире правом на любые електромонтажные работы до 1000 В имеет “Сільгоспенерго” (вул. Сагайдачного 66).

  2. А що поганого він зробив щось забрав собі цеж для людей для звичайних перехожих і для водіів . І напевно зберіг життя не одне!

  3. А проблема в тому що якби встановленням займалосяб відповідне управління то вартість встановлення булаб щонайменше у тричі більша.Ну не привласнив хтось певну суму,ось тепер його жаба душить,і він мутить воду

  4. якщо радкевич не розуміє, що не має права самовільно встановлювати знаки на трасі державного значення – то він невіглас, а не депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер