<

Депутат міської ради Володимира-Волинського у вільний час займається винахідництвом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 29.07.2016 / Володимир /
Перегляди
385
/ коментарів 7

Депутат Володимир-Волинської міської ради Леонтій Дмитрук, окрім роботи в раді та підприємницької діяльності знаходить час ще й для розробки різного типу господарського устаткування, або ж його удосконалення. Наразі Дмитрук розповів про оновлений дровокіл, який може рубати дрова для промислових об’єктів.

“Ідея виникла в зв’язку з тим, що ми розуміємо на скільки дорожчає газ і так як ми вже давно повинні були перейти на тверде паливо. Я не одноразово наголошував на сесіях, що вже давно будинки газифіковані і садки не зпилюються. Тобто їх потрібно чистити. Знаємо, що тяжко рубати дрова. Так звичайно. я бачив в Інтернеті подібні установки, але свої я модифікував і додав більше зручностей.” – зазначив Леонтій Дмитрук.

Як розповів депутат, забезпечувати роботу повинно дві людини: один як оператор, а другий подає колоди і відкидає розрубані дрова. У власності Дмитрука наразі знаходииться два дровоколи: один малопотужний, де двигун 3,5 кВт (розколює колоди до 80 см.) та більш потужний, де двигун 5,5 кВт (близько 1 метра колоди.)

Леонтій Дмитрук в цей же час хвалиться, що 20-ть кубів (дві вантажні машини) колод на малопотужному дровоколі розрубували за день.

Депутат також розповів про наступний свій винахід, який планує втілити в життя. Зараз роздумує над тим, як зробити подрібнювач гілля, але в цей же час зазначає, що може виникнути проблема із самою сировиною.

g
g
¦
»




коментарів: 7
  1. Молодець Дмитрук правда трохи повільно коле дрова.А сусіди на дим з тт катла невикликають міліцію.

  2. Не тріпається Леонтій Іванович як деякі “тіпа” політики, а робить і для себе і для людей. ДЯКУЄМО.

    • Дмитрук каже , що за день розрубає 20 кубів дров , за місяць це буде 600 кубів , мабуть дуже хоче Дмитрук стати місцевим Джеком лісопотрошителем.

  3. Відкрийте інтернет і подивіться коли і хто цей пристрій придумав, змініть назву, не винахідник, а займатись плагіатом кожен може

  4. після такої демонстрації винаходу точно і парків і лісів біля Володимира скоро не стане

  5. Інший депутат Олексюк Валерій подібний агрегат вже років з п’ять використовує… в теперішній час зробити самому велосипед це вже не винахід – бо його давно придумано….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер