<

Працівників культури відзначили в день професійного свята у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:01 | 9.11.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

106-ть працівників культури наразі творчо працюють у Володимирі-Волинському. Це не лише представники управлінського апарату, а й творчі аматорські і професійні гурти, працівники бібліотек та будинку культури. В часи економічної скрути та політичних баталій, саме ці люди забезпечують достойний представницький рівень України у світовій спільноті.

Культурний рівень древнього міста – вагома складова у розвитку та діяльності Володимира-Волинського. Культурно-мистецький центр, музична школа, художники міста, народні майстри – саме ті люди, які сьогодні відзначають своє професійне свято.

“Ми можемо не помічати щодень роботу, яку здійснюють працівники культури. Однак, на свята та урочисті події дуже помітна їхня діяльність. Культурі ніколи не було легко. Особливо зараз, в складних економічних умовах, ми часто виживаємо за рахунок ентузіастів та людей, які просто вболівають за обличчя міста”, – зазначив начальник управління культури та туризму Володимир-Волинського міськвиконкому Андрій Шоцький.

З нагоди професійного свята та за активну участь у культурно-мистецькому житті міста, плідну творчу працю, вагомий особистий внесок у розвиток народного мистецтва, грамоти міської ради та грошові премії було вручено ряду працівників культури міста.

Міський голова Петро Саганюк побажав митцям наснаги, творчих успіхів та пообіцяв всіляко підтримувати розвиток культурного рівня міста.

12186595_900252940050832_8013279060369558322_o




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер