<

Чим багатий «Володимирський узвіз-2021». Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 1.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3063
/ Коментарі відсутні

1-го серпня з нагоди дня міста у Володимирі традиційно розпочався «Володимирський узвіз». У сквері біля музею гості та містяни мають можливість придбати різноманітні вироби народних умільців та взяти участь у майстер-класах.

Близько 30 майстрів декоративно-прикладного мистецтва взяли участь у святковій ярмарці. Серед них – місцеві умільці, із Луцька, Рівного та області, Тернополя, Закарпаття. Також продавали вироби із меду та воску.

На “Володимирському узвозі” свої роботи на загальний огляд презентував Анатолій Бойко, рекордсмен світу, відомий роботами по шкаралупі яйця. Також діяла виставка вишитих картин від відомої вишивальниці як в Україні, так і за рубежом (США, Англія, Бразилія, Італія, Литва, Німеччина, Росія, Польща) Віри Оніщук.

Ярмарок майорить різноманіттям. Продають картини та ікони із бурштину, плетені кошики та меблі, дубовий посуд, шкатулки в техніці декупаж, імбирні пряники, натуральне мило, іграшки ручної роботи, стабілізований мох, вироби із червоної кераміки та скла, творчі гіпсові набори для дітей, солом’яні капелюхи, гризунці, глиняні свистунці, статуетки та магнітики. Ціни – від 50 до 1000 гривень, проте вироби з бурштину коштують від 250 до 13 000 гривень.

Традиційно великий вибір жіночих прикрас: із бісеру, ювелірні та біжутерні, кулони із епоксидної смоли, вишиті гладдю в стилі мінімалізм сережки, кілечка і навіть дзеркальця. Їхня ціна коливається від 10 до 600 гривень.

На майстер-класах можна навчитися ліпити із глини горнятка, свистунці та різьбі по дереву. Для гостей працюють фотозони, для дітей – аквагрим.

Окрім цього, можна придбати вишиваний одяг, в’язані набори для немовлят, чашки із полімерної глини та з логотипом міста і області, тематичні футболки, ляльки-мотанки, трав’яний чай.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер