<

Чоловік хотів продати викопаний під Володимиром-Волинським багнет-ніж, як знайдений під Курськом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:40 | 24.04.2018 / Володимир /
Перегляди
13
/ коментарі 2

Волинянин у 2016 році знайшов під час розкопок на земельній ділянку поблизу села Когильно, що у Володимир-Волинському районі, багнет-ніж.

Зберігав його в своєму хліву. А у січня 2018 році подав в інтернеті оголошення про продаж вищевказаного багнет-ножа з текстом: “Парадний німецький штик-ніж у відмінному стані знайдений під Курськом”. Збути знахідку хотів за 15 тисяч гривень. Його “покупцями” виявилися поліцейські. Домовилися зустрітися у Володимир-Волинському, де чоловіка і спіймали. Зброя із розряду клинкової холодної зброї колюче-ріжучої дії, виготовлений промисловим способом, – пише Конкурент.

Свою провину у незаконному зберіганні зброї підсудний, справу проти якого розглядав Володимир-Волинський міський суд, визнав та уклав угоду з прокурором. Чоловіку призначене покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.




коментарів: 2
  1. Оце так злочин ,знайшов багнета і хотів продати ,а коли бандити розмахують зброєю менти обходять іх десятою дорогою , а цього чого не пов’язати і галочка буде .

  2. Закону про зброю нема.але покарання.є.дибільна система.що він порушив? Постанову мвс?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер