<

Чергова сесія Устилузької міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:23 | 15.04.2016 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

15-го квітня відбулася сесія Устилузької міської ради. Вперше депутати голосували поіменно, але, завдяки злагодженій роботі, проблем це нововведення не створило.

На сесію були запрошені голова районної ради Роман Гук, помічник народного депутата Андрій Бокоч та депутати, які представляють Устилузьку об’єднану громаду у районній раді.

IMG_20160415_103321

Депутати розглянули 38 питань, які здебільшого стосувались земельних питань, роботи комунального підприємства “Джерело”, затвердження різноманітних програм та внесення змін у попередні рішення.

IMG_20160415_103209

Спочатку депутати розглянули та прийняли зміни до бюджету, якими заклали кошти на погашення заборгованості перед працівниками комунальної галузі села Рогожани. Також обговорили питання будівництва дороги у напрямку села Хотячів. Міський голова Віктор Поліщук наголосив, що на цей проект будуть виділені кошти з обласного та міського бюджетів. І якщо минулого року планували зробити лише 600 метрів  дороги, то цього року буде зроблено додатково 400 метрів.

Також депутати виділили гроші на державну програму закупівлі шкільних автобусів. Відповідно до неї, у Волинській області повинні закупити 30-ть автобусів. Фінансуватись витрати будуть з обласного та місцевих бюджетів. Один з депутатів запропонував купити техніку на власні кошти, щоб не втрачати на якості. Але Віктор Поліщук заперечив, адже органи міської влади не мають право займатись таким питанням та й у випадку самостійних дій не виділять гроші з обласного бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця