<

Через негоду зазнали значних ушкоджень і вийшли з ладу: роз’яснили, чому не працюють світлофори у центрі Володимира

17:04 | 31.05.2023 / Володимир / /
Перегляди
678
/ 1 коментар

У Володимирі триває робота по налагодженню світлофорів, які встановлені на перехресті вулиць Данила Галицького, Луцької та Ковельської.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці КП “Полігон”.

31-го травня директор КП «Полігон» Володимир Собіпан та головний енергетик підприємства Борис Матіюк зустрілися з представником ПП «Буд-Техсервіс» (місто Луцьк), який детально обстежив світлофори – транспортні та пішохідні.

Представники “Полігону” та фірми, яка займається встановленням та ремонтом пристроїв оптичної сигналізації, призначених для регулювання руху людей, велосипедів, автомобілів і інших учасників дорожнього руху, обговорили обсяг та строки виконання робіт.

Йдеться про заміну пошкоджених елементів світлофорів та оновлення деяких з них. Наразі підрядна фірма складає кошторис виконання робіт.

Нагадаємо, що через негоду світлофори зазнали значних ушкоджень і вийшли з ладу.

Комунальне підприємство “Полігон” просить мешканців та гостей Володимирської громади вибачити за тимчасові незручності. Також задля власної безпеки, просять пішоходів та водіїв, під час руху на перехрестях у центрі міста, дотримуватись Правил дорожнього руху.

Наразі комунальники не можуть точно сказати, коли світлофори відремонтують.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця