<

Провести перевірку світлофорів та розмітки: Сиротюк звернувся до служби автомобільних доріг щодо проблемного перехрестя у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:40 | 27.05.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
313
/ коментарі 4

Депутат обласної ради Юрій Сиротюк звернувся до керівника поліції області, начальників патрульної поліції та служби автомобільних доріг стосовно проблемного перехрестя у Нововолинську.

Депутатський запит він озвучив під час сесії обласної ради 27-го травня.

За його словами, у Нововолинську на перехресті вулиць Шахтарської та траси Р-15 досить часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди через дуже активний рух транспортних засобів та несправність приладів, що його регулюють.

Нагадаємо, 23-го травня тут трапилась чергова ДТП: зіткнулись дві автівки, які зазнали значних пошкоджень, є постраждалі.

Причиною ДТП є несправність світлофора, що і підтвердили свідки, йдеться у запиті. Депутат зазначив, що світлофор на цьому перехресті досить часто функціонує неналежним чином, про що неодноразово його інформували виборці.

Окрім того, потребує уваги стан дорожньої розмітки. Це є важливий відрізок дороги, адже неподалік діє Нововолинська автобусна станція.

Сиротюк звернувся до керівника поліції Волинської області, начальника патрульної поліції та начальника служби автомобільних доріг області з проханням невідкладно провести перевірку світлофорів та якості автодорожньої розмітки та вжити заходів для приведення їх до ладу.

Запит колеги обласні депутати підтримали.




коментарів: 4
  1. Хм, несправність світлофора? ну там не горіло червоне на одному з них, але ж з іншого боку дороги є дублюючий, на нього теж варто зважати..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа