<

Бути чи не бути пляжному сезону у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 21.06.2016 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Відповідно до законодавства України, перед початком пляжного сезону місцеві органи влади мають визначити місця для відпочинку людей, які повинні відповідати правилам охорони життя людей на водних об’єктах.

Олег Билиця, начальник відділу запобігання надзвичайних ситуацій управління ДСНС у Волинській області зазначив, що упродовж 2015-го року на водних об’єктах області загинуло 36-ть людей, у тому числі 5-ть дітей. З початку 2016-го року на водних об’єктах області вже загинуло 4 людей.

Більшість нещасних випадків трапляються під час купального сезону у невизначених та необладнаних для купання місцях.

“На території області визначено 42 місця масового відпочинку населення на воді, в 2015-му році таких місць було 44 (зменшилась їх кількість у Шацькому та Локачинському районах). Однак, як і в попередні роки, не всі керівники органів місцевого самоврядування визначають земельні ділянки та водний простір, придатний для організації пляжів, місць масового відпочинку населення на водних об’єктах в літній період. Таким чином уникають відповідальності, яка покладається на них щодо забезпечення безпеки відпочивальників. Хоча на їх території є значна кількість водойм, які масово використовуються населенням для відпочинку. Взагалі не визначено таких місць у Володимир-Волинському, Горохівському, Іваничівському, Локачинському та Рожищенському районах”, – йдеться на сайті Волинської ОДА.

Безпечний для відпочинку пляжобов’язково має мати відповідний паспорт, що підтверджує його відповідність усім санітарним нормам та правилам

Хоча й на сайті ОДА зазначено, що у Володимир-Волинському районі немає місць для купання, проте пляжі є. Для прикладу у Володимирі-Волинському популярністю користується так званий “дитячий пляж” на березі річки Луга. Міський голова, з початком літа, на кожній оперативній нараді із керівниками апарату міськвиконкому доручає відповідним підрозділам контролювати порядок на пляжі.

Журналіст інтернет-видання “БУГ” підібрали кілька фотографій на скільки пляж готовий приймати відпочивальників у спекотну погоду.

IMG_1444
IMG_1446
IMG_1449
IMG_1463
IMG_1465
IMG_1466
IMG_1467
IMG_1473
IMG_1274
IMG_1277
IMG_1284
IMG_1287
IMG_1288
IMG_1293
IMG_1295




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер