<

Бусом намагались через «Устилуг» вивезти майже 11 тисяч масок до Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 11.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ коментарів 9

У ніч на 11-те березня на кордоні з Польщею у пункті пропуску «Устилуг» виявили 10 653 захисних медичних масок, які намагалися провезти нелегально.

Про це інформує Держприкордонслужба.

Під час прикордонного контролю пункт пропуску «Устилуг» правоохоронці вивели Volkswagen для додаткової перевірки. Прикордонники та митники у подвійному днищі багажного відділення іномарки виявили у тайниках 10 653 штуки одноразових медичних масок.

Товар та автомобіль вилучили. Загальна сума конфіскату становить майже 356 тисяч гривень.

Нагадаємо, нещодавно на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону виявили більше 3,5 тисяч медичних масок поблизу кордону з Румунією. Їх незаконно намагалися переправити через ділянку «зеленого» кордону.

Тим часом в більшості аптек Володимира-Волинського – проблеми з постачанням медичних масок. На дверях аптек висить оголошення «Масок немає і замовити не можна».




коментарів: 9
  1. От у мене питания , а яким нормативным документом маски віднесені до заборонених до вивозу товарі? Тільки непотрібно нагадувати про епідемію. Який закон забороняє їх вивозити? Чи не буде так, що після розголошення цієї топ новини. Суд зобовяже таможню повернути ті маски власникам?

  2. Це вироби медпризначення. Вони мають бути сертифiкованi в краiнi призначення.

  3. Бідні полякі тепер здохнуть від вірусу! Наша митниця знов розкрила масштабну контрабанди!

  4. Оце сьогодні наш уряд накінець то роздуплився і заборонив експортувати засоби захисту це після того як в україні вже кілька неділь в аптеках немає масок! А не думаю що тому контробандисту щось загрожує. Може чоловік їхав на тривалий термін у європу і вирішшив забезпечити себе масками, тим більш їх треба змінювати кожних дві години.
    Сам бував у ситуації коли з польщі віз перекид і розяснював митникам, що в моїй нормі там 200 шкарпеток бо запасся на рік, а 200 ліфчиків то в мене багато в родині жінок)))

  5. А я коли віз повний багажник підгузників, то казав що в мене проблеми з кишечником. )))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця