<

Біля будинку Леді Гаги у Володимирі понижували славнозвісний лежачий поліцейський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:55 | 6.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
38
/ коментарів 12

Обмежувач руху на вулиці Лотоцього, про який роками писав місцевий активіст Тарас Сватко, понизили. Роботи виконувалися 6-го квітня за кошти мешканців будинку «Леді Гаги».

Передував події допис у фейсбуці активіста Тараса Сватка 1-го квітня. Він написав, що два роки боровся за знесення самовільно збудованої споруди (лежачим поліцейським він цей обмежувач не називає).

“Споруда не відповідає жодним нормам і стандартам, ніде на балансі не перебуває. Вона просто слугує з’їздом від приватного домоволодіння і змушує всіх водіїв зупинятись та бити поклони, бо висота споруди не дозволяє так просто її проїхати.

Було багато переписки з поліцією та міською радою за цю споруду. Поліція визнавала її незаконною кілька разів. Виносила приписи на її усунення. Правда, ті приписи ніхто не виконував, а поліція і не притягувала до відповідальності нікого за невиконання приписів”, – йдеться в дописі Сватка.

Ще у грудні 2020-го, розповідає активіст, спілкувався з новою владою про необхідність демонтажу споруди, проте обіцянки так і не виконали у березні, тому написав пост.

Роботи біля «лежачого поліцейського» помітили 6-го квітня. Як розповіли учасники робіт, споруду не демонтовують, а понижують.

Щодо законності, то облаштування пристрою примусового зниження швидкості руху було погоджено виконкомом 27-го квітня 2015-го року, ще шість років тому. У документі значиться “згідно вимог ДСТУ 4123:2006“.

Обмежувач на вулиці, пояснюють, встановили законно, тому що тут часто перевищували швидкість після вкладання нового асфальту.

Проте, розповідає активіст, існують приписи поліції про ліквідацію обмежувача, які довгий час не виконувалися. Споруда була встановлена з кричущим порушенням вимог ДСТУ.




коментарів: 12
    • Може в людини ім‘я є…???? Чи ви чмошніки самі по житті свому і по паспорту з клікухами родилися і живете..?! Дякую Людині скажіть!!!! Що чиісь рідні і діти ще живі ходять!!!!

  1. Володимиричани, а чого назвали Леді Гага?
    Так само безтолково одягається хтось чи шо?

  2. Правильно зробить ,якщо подасть у суд на активіста, та деякі проплачені інтернет-видання.Тим паче шо обмежувач на вулиці встановили законно, тому що тут часто перевищували швидкість.

  3. Щось новеньке,то завжди той активіст бігав за машинами які нечистоти зливають,напевно цигарки не продала йому.

  4. Правильно зробила ,що встановила лежачого ” поліцейського” , молодець! ,А активістам і мерзописцям треба шукати теми для обговорення в інших місцях, наприклад ” якість ямкового ремонту вул.Драгоманова, відсутність тротуарів на цій вулиці та у парку біля Ощадбанку…а ви пакосники Леді Гагу тут соромите…активісти хре–ві.

  5. Та вже всіх напишіть по прізьвиськах, чого вже там церемонитись. У кожного з посадовців, думаю, знайдеться клікуха. Чи слабО? Вже не так турбує ситуація з обмежувачем, як ваша фамільярність.

  6. Та вже всіх напишіть по прізвиськах, чого вже там церемонитись. Думаю, що у всіх посадовців знайдеться клікуха. Чи слабО? Вже не так обурює той обмежувач, як ваша фамільярність.

  7. Леді Гага охороняється державою. Біля мого будинку також часто перевищують швидкість, але ні лежачого…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер