<

Без погодження із жителями та головою ОСББ газовики встановили лічильник у будинку Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:28 | 25.08.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 3

25-го серпня до журналіста інтернет-видання “БУГ” звернулась голова ОСББ “Наше містечко” Ганна Медведєва та розповіла, що на газовики без будь-якого погодження із жителями встановили загальнобудинковий лічильник обліку газу.

Як повідомила пані Медведєва, спочатку бул розвішені оголошення, про те що Володимир-Волинська філія ПАТ “Волиньгаз” планує провести роботи, а потім без погодження із головою ОСББ та жителями будинку провели монтажні роботи.

“Напередодні свята на дошках оголошення з’явилось отаке оголошенння. в якому мешканців будинку було поставлено перед фактом встановлення. хоча згідно Закону України “Про забезпечення комерційного обліку природного газу” від 16.01.2011 № 3533-1V(редакція Діє з 05.08.2015) згідно ст. 1, п.3.4; ст. 2, п.1 встановлення лічильників газу проводиться в кожній квартирі до 01.01.2018р. Окрім того, при встановленні лічильника у працівників Волиньгазу не було погодження проекту з ОСББ “Наше містечко”: протоколу зборів, на яких би було прийняте спільне рішення про становлення ЗБГЛ, що порушує права ОСББ “Наше містечко” як юридичної особи. Й особливо болить те. що ніхто не вважає за потрібне провести роз’яснювальну роботу із населенням.” – розповіла Ганна Медведєва.

На місце була викликана поліція. Очікуючи на приїзд  правоохоронців, голова ОСББ запитувала у мешканців будинку чи з когось повідомляли про роботи і чи хтось бачив документацію. На всі запитання жителі будинку повідомляли, що з ними ніхто не говорив.

IMG_9914
IMG_9916

По приїзду поліції зі слів голови ОСББ був складений протокол про підозру у вчиненні правопорушення.

Також, пані Медведєва намагалась взяти пояснення у керівника Володимир-Волинської філії ПАТ “Волинсьгаз”, проте з ним поговорити не вдалось. Хоча через деякий час, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук повідомив, що керівник філії Олег Бомазюк готовий 26-го серпня дати прес-конференцію на 10-ту годину у власному кабінеті.

IMG_9932
IMG_9930




коментарів: 3
  1. То ж люди писали у фб і ніхто не звернув увагу от де слід було незалежність відстоювати. Тут своя війна_ бариг із народом. Хоч бариги у костюмах і краватка при посадах і мандатах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер