<

«Бенкет під час чуми»: брати Юнаки помпезно відсвяткували день народження, не зважаючи на карантин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 7.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
206
/ коментарів 37

Близько 50 людей відвідало гучну вечірку з продовженням майже до ранку, яку організували у свій день народження бізнесмени з Володимира-Волинського Микола та Сергій Юнаки. І все б нічого – нехай розважаються на здоров’я… Проте відбулося це 3-го квітня, коли в Україні через спалахи захворювання на коронавірус, був введений карантин і діяли жорсткі обмеження.

Як розповіли БУГу, вечірка спочатку відбувалася “на фірмі” Миколи Юнака на околиці Володимира-Волинського. На неї запросили близько 50 гостей: були присутні бізнесмени з Володимира-Волинського, Нововолинська, Луцька. Серед них також депутати Волинської обласної ради, представники влади місцевих ОТГ.

Застілля було гучним і масовим, затягнулося аж до ранку, адже деякі гості з іменинниками продовжили “тусу” на приватній території у селі Кладнів.

У той час, коли в країні діє карантин, а громадян закликають залишатися вдома, бізнесмени, а в минулому один з братів – Микола Юнак, який боровся за крісло мера Володимира-Волинського та мандат депутата Верховної Ради України, вирішили зігнати людей з усіх-усюд на «тусовку». Таким чином наплювали на карантинні обмеження, у яких на той час йшлося: забороняється скупчення більше, аніж 10 людей в одному приміщенні.

Коли володимирчани без потреби оселі не покидали та обмежили кількість контактів, бізнесмени вирішили зібрати застілля, таким чином, наразивши гостей на небезпеку.

За чутками, рідні першої хворої на коронавірус, яку виявили у Володимирі-Волинському, були серед гостей на цьому святкуванні. Тому усі присутні на вечірці – у зоні ризику.

Як обернеться для учасників свята, а згодом – для міста та області, така недалекоглядність і халатність? Бізнесмени мають право на подібне наплювательське відношення до законів, які виконують інші громадяни? Чи отримають вони покарання за порушення правил карантину?

На ці питання відповідь дасть час. Отож, чекаємо…




коментарів: 37
  1. вирішили зігнати людей з усіх-усюд на «тусовку» – це що було примусово? ЧИНУШИ з ОТГ інші бізнесові не малі діти розуміли чим ризикують, це вибір кожного ,при чому тут іменинники?

    • Їм(гостям)було б незпучно відмовитись і не прийти.Іменинники ще б неправильно зрозуміли.Коли б вони це не організували..Вся вина на них!!!дасть Бог,може все минеться,адже пили не воду…Це наука для всіх.

      • Ви реально так вважаєте?Для вас життя ваше і вашої родини менш важливе,ніж ризик когось образити?!

        • Людино!Я так не думаю.Особисто я б не пішла.Я просто “подумала” за гостей

  2. А гості-це барани?Вони не були обізнані в ситуації з коронавірусом?Чи не знали про карантин?Можливо б ви,заради чесності,запитували про покарання і для гостей???Бо складається враження на усунення конкурентів!Юнак поганий,Свідерський вже на місці,бо,бачите,його підставили…

  3. Жахливо!Просто немае слів?!та ще й до того ж і піст…Хлопці,прийде такий час,що будете чухатись там,де не свербить…

  4. Блатоті можна простити їхню зухвалість…за однієї умови–хай письмово відмовляються від госпіталізації!!!!! І подихають в своїх ,,кладневах,,на самоті!!!!!!

  5. А чому на запитання автора має відповідь давати ЧАС? На то є служба. Призвати до відповіді винних

  6. у мажорів свої закони , люди на хліб вже немать грошей, а крутізна купляє машини по 1 млн, і гуляє на всю катушку ….. немає слів проасто …….

  7. І це я сижу дотримуюся ізоляції щоб швидше це все минулося нас всіх аби швидше вийти на роботу бо діти скоро голодні будуть сидіти, всяка сволоч ігнорує карантин та забирае зборіще та наражае на небезпеку всіх!!!!! Сьогодні буду дзвонити президенту!!!!!

  8. Шось Миколу Петровича часто почали тут гнобити. Вибори на носі? Від кого заказ?

    • Вам його шкода?? Чи Ви гуляли разом? Гноблять? Ви подумайте,50 чоловік!!!! 50!!!!! Не 2,не 4, а 50. У Вас є сім’я? Через отаких “пригноблених” та його гостей можуть постраждати усі,в тому числі і Ви. Закон,як і карантин-один для всіх.

  9. де прокуратура? штраф ніхто не відміняв. буде за чий рахунок поповнити буджет: 50*17000=850 000 грн

    • Як тут всі дружно і гарно про один для всіх закон співають. Та якби всі ви жили по закону, то не були би в тому гам..і в якому є. Всі крадуть, порушують закон,всі кругом погані, чиновники беруть хабарі, а от я хороший, я чесний! Хабарів не беру, бо ніхто не дає, не краду, бо нема можливості, Отак собі тихенько і чесно живу, возячи тихенько контрабанду через кордон. І якби Юнаки покликали мене на банкет я б не пішоа, бо ж карантин і все треба робити по закону. Люди! Вам не смішно з того, що пишете? Примітивність мисленя результат примітивності ваших вчинків і буття як їхнього результату.

      • В чомусь ви праві.А десь помиляєтесь.Дещо відчула ваш коментар зверненням до мене.Говорю тільки за себе.Ні на які масові заходи,в тому числі і дні народження,я б не пішла.НІКОЛИ не була прихильницею Юнака,але надто часто почали “вилазити”скандали за його участі.

      • а все чому ? а тому шо доляр понад усе, а хто більше вкрав – той і герой ! шо не так ?

  10. А якщо присутні на цій вечірці були лікарі, які контактують зараз з людьми кожен день? Поліції потрібно детально розібратись з цією подією

  11. А нічого що лікар нововолинська також був присутній на цьому банкеті і вже сьогодні спокійно приймає людей. А як самоізоляція?

  12. Хтось може навести законодавчу норму, яку було порушено ??? В нас тепер заборонено приходити на день народження, чи може іменинник повинен отримати дозвіл від держави на святкування ? Бачу наш народ аж стогне від кайфу коли загнали по норах і сказали сидіти тихо і не висовуватись …

    • Повірте на вечірці не був. Дякую, та почуваюсь не дуже, але це тому, що огидно від нашого люду, бо збиратись на день народження чи ні приватна справа кожного, законом не забороняється (400 чол. депутатів збираються, нормально доречі). А якщо в когось є бажання висловити обурення щодо масових зібрань, то можна піти в нашу поліклініку або супермаркет де закритий простір і висока концентрація вірусного агента, на відміну від (конкурентних) базарів які чомусь закрили. А там ФОПи які сплачують податки і витрачають гроші в нас в місті на відміну від АТБ та інших які платять податки в офшорах. Це вважаю вагомий привід для обурень. А не Юнаки які зібрали собіподібних на день народження (палкою туди ніхто нікого не гнав). До слова друзяки виявились так собі, бо хтось побіг відразу розпатякувати і обурюватись :) …

  13. Громадяни!!
    Ситуація в тому,що за порушення карантину потрібно було пред’являти відразу,тобто працівникам поліції приїхати на ту вечірку,привітати.
    Ю,успішні вони чи ні це інше питання,відомі люди у Володимирі Волинському,тому про цей збір ” молодьожи” знало все місто і всі чиновники!
    На день народженні ,як всім вже відомо була жінка інфікована короновірусом,також її близькі,зяті і т.п.
    Тепер представте скільки інфікованих буде в місті!
    Крім того, коли інфіковані прийшли на вечірку вони вже були хворі і впевнений що знали про це!!,але скрили.Чому?!
    Тепер за це стадо биків,котрим наплювати на всіх нас,бо у них днюха,має страждати все місто ,а то і область?!!
    А не афігели лі ви?!

  14. Ой видно що вже нема про кого писати ,хай гуляють,Вас жаба дуже.шей тусовка ото приурасили ….”провокація” Про вибори навіщо писати )

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця