<

Догосподарювався: Микола Юнак та підприємство «Західний Буг» боргують мільйони гривень кредиторам

12:20 | 5.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
13947
/ коментарів 12

У підприємства «Фермерське господарство «Західний Буг» Миколи Юнака з Володимира – проблеми. Воно боргує мільйони гривень, які кредитори хочуть відібрати через суд.

Про це БУГу стало відомо з Реєстру судових рішень, де розміщено ухвали у справі №903/1032/23. Остання з них – від 7-го листопада.

Справа слухається у Господарському суді Волинської області. На Юнака та Західний Буг подало позов Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий Дім «Агроальянс» про стягнення більш як 6 мільйонів гривень (6 096 233,17 грн). Підготовче судове засідання у справі призначене на 10:00 12-те грудня.

До слова, це не перше судове засідання про стягнення коштів з Юнака. Так цього року у лютому Західний Буг було визнано банкрутом за позовом кредитора – Товариства з обмеженою відповідальністю “Волинь зерно-продукт”. Державою, згідно з чинним законодавства, було призначено арбітражного керуючого задля розпорядження майном “ФГ “Західний Буг”

У цьому ж 2023 році на Юнака Миколу та “Західний Буг” надійшло подано до суду ще кілька позовів. Один із них на суму майже 33 млн! Проте, ймовірно, з цим позивачем – Петром Юнаком (напевно, родичем) вдалося домовитися – заява була забрана до винесення рішення судом.

Навесні 2023 року позов на Миколу Юнака та Західний Буг подав то й же «Торговий Дім «Агроальянс», який хотів повернути 2,5 млн грн заборгованих коштів. Цей борг Юнак сплатив ще до винесення рішення судом.

Тепер «Торговий Дім «Агроальянс» подав у суд знову, аби стягнути з Юнака понад 6 млн грн.

Як відомо БУГу, на Миколу Юнака на ФГ “Західний Буг” було подано більше позовів, ніж перераховано у статті, на сотні тисяч та мільйони гривень.

Читайте також:




коментарів: 12
  1. Всі, хто мав з ним справи, знають, що він не є чесним, та не дотримується даного ним слова. Нажаль багатьох обманув. Микола завжди, якщо була така опція, намагався не повертати борги.

  2. ” у Юнака з Володимира – проблеми. Воно боргує мільйони гривень,”
    Айй молодці!:)))

  3. так в того ліліпута “чудотворця” ще брат близнюк наче є? Він такої ж ….репутації?:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя