<

АНКЕТА: Сергій Шишкін розповів про свій перший виступ, фірмову каву та пояснив, чому створив нову сторінку у фейсбук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:26 | 8.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У студію «БУГу» завітав відомий український бард, засновник фестивалю «Володимир», почесний громадянин Володимира-Волинського Сергій Шишкін.

«Замовив» Маестро Сергій Лященко.

Сергій Шишкін – особистість відома і публічна, любить поспілкуватися на різні теми, особливо полюбляє говорити про музику. Пан Сергій зізнався, що багато часу проводить у фейсбук і звідти дізнається більшість інформації про події у місті.

На своїй сторінці, а він, до речі, зареєстрував нещодавно нову, часто розповідає про славнозвісну берізку Шишкіна, а також ділиться рецептами салатів.

Своїм життям вже живе у мережі тег #каваШишкіна. Той, хто публікує допис з цим тегом, точно знає, якою смачною є кава в гостях у Маестро.

Найбільше, що вразило Сергія Шишкіна останнім часом – це голос Дімаша Кудайбергенова. Він захоплено розповідав про голос співака, а також повідомив, що подивився чи не всі відео з ним.

Також журналісти порозпитували у пана Сергія про можливість відродження «Живого погляду», попросили згадати свій перший виступ на сцені та отримали цікаві відповіді.

Про все це і не тільки у відео рубрики «АНКЕТА». Згодом дивіться і відеоінтерв’ю з Маестро.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер