<

Аматорський християнський театр із Луцька презентував виставу “Щасливі” у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 29.11.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ 1 коментар

За доброю традицією, Луцький аматорський християнський театр, що діє при монастирі святого Василія Великого, вже четвертий рік поспіль приїжджає із постановками у Володимир-Волинський. Усі постановки аматорів – сучасне трактування євангельських притч,  християнські історії святих та інша духовна тематика. Цього разу у виставі “Щасливі” автори продемонстрували ціну довіри у людському житті.

Театр при монастирі діє вже чотири роки. Як розповіла одна з керівників трупи Ірина Бурко, ідея театру виникла спонтанно. “Ми спробували у храмі зробити творчу постановку до свята Святого Йосафата. Побачили, що парафіяни дуже позитивно сприйняли таку ідею театралізованої постановки біблійних історій і вирішили зробити власний театр”, – розповіла пані Ірина.

Авторами, як і керівниками театру, є Ірина Бурко та отець Августин Запоточний. За роки діяльності аматори поставили вже 5-ть п’єс. Серед них – “7-м днів”, “Заповіт Патріарха”, “Блудний син”, “Метаноя” і остання, яку презентували актори у нашому місті.

“Щасливі” – історія чоловіка, який не мав віри – нікому і нічому. Події розгорталися під стоматкабінетом, де різні за соціальним статусом люди намагалися різними життєвими прикладами та ситуаціями довести зневіреній люди, що без віри – життя немає сенсу.

П’єса написана у комедійному жанрі, в основі – християнські цінності та моральність. Глядачі у залі – військові, яких привели для проведення вільного часу, вихованці ГО “Берег надії” та пересічні містяни.

IMG_9935
IMG_9940
IMG_9943
IMG_9949
IMG_9953
IMG_9970




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер