<

50-річний житель Володимирського району підпалив сім гектарів сухотрав’я

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:02 | 9.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
994
/ Коментарі відсутні

За добу 8-го вересня рятувальники Волині ліквідували дев’ять пожеж на відкритих територіях. Серед них – підпал сухотрав’я та очерету у Локачинській громаді.

50-річний чоловік з села Козлів Локачинської громади запалив сухотрав’я, очерет та чагарники площею 7 гектарів, повідомляють рятувальники Волині.

Як зазначають, через свою легковажність чоловік заплатив чималий штраф.

Крім того, у в селі Хотешів Камінь-Каширширськошо району виникла пожежа очерету на площі 1,7 гектари.

О 10:19 поблизу селища Шацька, що на Ковельщині, виникло загорання сухої трави та чагарників на площі пів гектара, яку загасили працівники 11 ДПРЧ з Шацька.

Обідньої пори о 13:37 та 14:00 зафіксовано виникнення ще двох загорань сухотрав’я та чагарників осередками у селиші Стара Вижівка та Туропин Ковельського району. Загальна площа горіння – три гектари. Ці пожежі ліквідовані силами працівників 16 та 17 державних пожежно-рятувальних частин Ковельського гарнізону.

О 21:11 у селі Цегів Луцького району виникло загорання очерету на площі 1,5 гектари, яке загасили працівники 9 ДПРЧ м. Горохів, яким активно допомагали працівники місцевої пожежної охорони села Мар’янівка.

А за п’ять хвилин потому о 21:16 вже працівники 13 ДПРЧ смт Маневичі виїхали на гасіння сухої трави площею 1 гектар у село Северинівка, що у Камінь-Каширському районі.

У всіх випадках причиною виникнення пожеж стало необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Зазначають, що всі винні будуть знайдені та відповідатимуть перед законом за зумисні підпали, хай навіть із необережності.

“Вкотре нагадуємо, що за чинним законодавством, порушники правил пожежної безпеки несуть адміністративну та кримінальну відповідальність”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця