<

Про перше бюджетне півріччя Володимира-Волинського говорили на нараді у міського голови

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 14.07.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В ході оперативної наради міський голова Петро Саганюк зазначив, що дохідна частина міського бюджету за І півріччя виконана на 159% до запланованого. Додаткові надходження в сумі більш, ніж 11 мільйонів розподілили на соціальні витрати.

Першочерговим завдання для розпорядників коштів є ефективне освоєння цих фінансових ресурсів. Так, ремонти у навчальних закладах повинні завершитись протягом літа, максимально погодні умови сприяють і ремонту вулиць та дворів.

Крім того, міський голова доручив керівнику служби з надзвичайних ситуацій посприяти з забезпеченням водою військовослужбовців, які проходять бойове злагодження на місцевому полігоні, дорожнім та комунальним службам – провести обкошування доріг і вулиць, подбати про встановлення каналізаційних люків на місці тих, які нещодавно зникли в кількох точках міста, вияснити причини та усунути неполадки, через які на вулиці Ковельській в районі магазину «Слов’янський» не стікає вода.

Петро Саганюк дав ряд доручень працівникам виконкому, аби повторно підготувати клопотання про передачу на баланс міської ради незадіяних приміщень: старого клубу, що належав колись 44 полку, та недобудованого центру зайнятості, що в самому центрі міста. У першому з них, вважає міський голова, доки приміщення ще можливо відремонтувати, можна зробити амбулаторію для жителів військового містечка та реабілітаційний центр для військових. У другому – в гарних умовах та зручно для громадян було б розмістити ЦНАП і центр зайнятості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер