<

До 1 вересня можуть покласти нижній шар дороги «Луцьк-Володимир»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 22.08.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Якщо будуть сприятливими погодні умови, то до 1-го вересня цього року покладання всіх конструктивних шарів асфальтуна дорозі «Луцьк-Володимир-Волинський», крім верхнього, будуть завершені.

Про це повідомив у коментарі журналістам «БУГу» Іван Мирка, директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації.

Як він зауважив, орієнтовна протяжність будівництва дороги «Луцьк-Володимир-Волинський» становить 70 км. Ця частина траси ремонтується в рамках «митного експерименту». Так, 50% від  перевиконання загального обсягу оформлення товарів на митниці, спрямовують на покладання нового асфального покриття.

До слова, ще з 1 вересня 2015 року в Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областях започаткували «митний експеримент». Він, власне, передбачає можливість спрямування частини коштів отриманих від митного збору на покращення стану доріг в області.

«Згідно з виграним тендером першими розпочали роботу підрядна організація «Луцькавтодор-сервіс». Дорогу почали ремонтували з села Юнівка, Локачинського району в напрямку до Луцька», – зазначив Мирка. За його словами, з вересняпідрядна організація приступить до вкладання верхнього шару покриття з ШМА (щебенево-мастильного асфальтобетону).

Нагадаємо, нещодавно народний депутат України Ігор Гузь оглянув, як відбувається ремонт цієї дороги, і зазначив, що бере на контроль хід будівництва траси «Устилуг-Луцьк-Рівне», частиною якої є дорога з міста Володимир-Волинський до Луцька.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця