<

Влаштували бійку та демонстрували геніталії: розслідують можливу бездіяльність поліції під час побиття відпочивальників у Локачинському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 7.07.2020 / Новини / /
Перегляди
36
/ коментарів 8

На озері в селі Холопичі Локачинського району 5-го липня група чоловіків з Торчина облаяла та побила відпочивальників. Крім того, один із чоловіків демонстрував присутнім статевий орган.

Про це повідомила у фейсбуці Мар’яна Дишко, – пишуть Волинські новини.

«Невідомі, як виявилось жителі селища Торчин, які за їхніми словах «мають дуже багато грошей і їм нічого не страшно», приїхали на громадський пляж Холопичівського заказника, що перебуває у віданні Холопичівської сільської ради (тепер Затурцівської ОТГ), з моторним човном, зламавши шлагбаум з написом «В‘їзд заборонено», які встановили жителі місцевої громади.

На зауваження відпочивальників припинити їхати на пляж по людських покривалах, не реагували, і коли я стала перед автомобілем марки «Сітроен» з номерним знаком АС 4538 ВС, водій продовжив їхати на мене з криками «якщо я не прав викликайте 102».

Я викликала поліцію, на що ці невідомі сказали:

«Локачинські їдуть, то ми парішаєм».

Далі вони почали бійку, під час якої завдали тілесних ушкоджень відпочивальникам, і внаслідок самооборони отримали синці самі.

«Хочу зауважити, що один із них зняв труси і привселюдно в присутності неповнолітніх показав статевий член з криками «будете у мене с**ати», що я вважаю цілком підлягає під кваліфікацію хуліганства.

Вони говорили, що Закон України дозволяє їм моторним човном їздити по заказнику», – йдеться у дописі.

Згодом приїхав заступник начальника Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП, добрий знайомий цих чоловіків і ходив шукав винних, хто цим «законослухняним громадянам» наставив синців.

«Сьогодні (6-го липня – ред.) я була у відділку, і стикнулася з розповсюдженим у нашій країні явищем кумівства і корупції. Адже ці «молодики» приїхали на «Лексусі» написали заяви, і тепер слідство йде в іншому напрямку!

Хуліганство не розглядають, а шукають «мінімум 6 мужиків, які били нас, інакше завтра буде область»! Слідчий бігає на вулицю до «потерпілих», а ми чекаємо по 3 години своєї черги!

Слідчий сказав, що хуліганством демонстрацію статевих органів, лайку, бійку не розглядають, адже цей чоловік, «просто хотів зняти шорти, а знялися труси», і не було умислу показати свій статевий орган, трясти ним і казати «будете у мене с**ати»!» – пише Мар’яна Дишко.

Поліція Волині взяла до уваги повідомлення у соцмережах щодо інциденту на озері у с. Холопичі. До ЄРДР внесено відомості за ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження) та за ст. 296 ККУ (хуліганство).

У ГУНП у Волинській області призначено службове розслідування щодо можливої бездіяльності працівників поліції, їхньої поведінки, спілкування з учасниками інциденту тощо.

«Поліція неупереджено і всебічно вивчить усі обставини справи, опитає всі сторони, винні будуть притягнуті до відповідальності, у тому числі, якщо підтвердиться, що представник місцевої поліції приймав одну зі сторін конфлікту.

Ця ситуація на контролі в начальника ГУНП у Волинській області Юрія Крошка.

Позиція керівництва ГУНП однозначна: ми проти однобічності і будь-яких проявів упередженості, – усі такі факти ретельно розслідуються, за результатами будуть прийняті відповідні рішення, у тому числі, можливо, і кадрові», – йдеться у повідомленні.




коментарів: 8
  1. Поки такі ‘бики’ собі таке дозволяють і відчувають себе безкарними, в цій країні порядку не буде. За рога і в стойло

  2. Що?В локачах нема козаків щоб тим рогулям в бубен надавали?
    А того що показував опустити по повній!

  3. Яке бидлятство, це просто трендець!
    Таких би просто на 2 метри в землю і світ був би чистішим

  4. Кончена БИДЛОТА..спалити авто разом з човном…мордяку начистити щоб знало як людьми розмовляти і вести правильно…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця