<

Війна на Донбасі: військовий підірвався на вибуховому пристрої, бойовики хотіли прорвати лінію оборони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:15 | 23.02.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

22-го лютого в зоні проведення ООС внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої один український захисник отримав поранення. 

Про це інформують у пресцентр ООС

Постраждалого було доставлено до медичного закладу та надано кваліфіковану допомогу. 

22-го лютого збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції сил ООС із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, порушивши режим припинення вогню 7 разів.  

П’ять обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” – двічі поблизу Мар’їнки, в районі Новомихайлівки, біля Старогнатівки та Красногорівки. 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив два обстріли – біля Кримського та в районі н.п. Новолуганське. 

Раніше у штабі ООС повідомили, що в ніч на 22-ге лютого бойовики здійснили спробу прориву через лінію зіткнення та вийти на позиції ООС поблизу н. п. Новотошківське: ДРГ противника, зазнавши втрат, відступила.  

“Вночі бойовики здійснили невдалу спробу прориву через лінію зіткнення диверсійно-розвідувальної групи збройних формувань Російської Федерації. Противник під прикриттям вогню зі стрілецької зброї намагався вийти на позиції українських захисників поблизу н.п. Новотошківське”, – йдеться у повідомленні. 

“Підрозділи Об’єднаних сил своєчасно виявили ворога та черговими вогневими засобами відбили атаку. У результаті бойового зіткнення ДРГ противника, зазнавши втрат, відступила. При цьому, ворог залишив на полі бою тіло загиблого російського найманця”, – повідомили в ООС. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер