<

Відеоролик знятий волинянкою потрапив до 10 кращих роликів про Європу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:56 | 14.06.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Відеоролик «Бути європейцем – це…» , знятий волинянкою Наталією Пітальовою, потрапив в десятку фіналістів конкурсу відео «Бути Європейцем», який організовує Представництво ЄС в Україні.

Наступного тижня серед десятки найкращих буде обрано 3 переможці, які будуть нагороджені подарунками від Представництва, пишуть Волинські Новини.

https://youtu.be/D9Hrp7g6d1o

До поважного журі конкурсу входять: Оксана Панасівська, директор Ukrainian Media E-School, головний продюсер cool production, екс-головний продюсер телеканалу Новий; Вікторія Давидова, керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні; Яніна Соколова, ведуча 5 каналу, експерт з кіно; Леся Шевченко, президент Фундації “Відкрите суспільство”.

Нагородження трьох переможців відбудеться 1 липня о 14:00 у спорткомплексі «Олімпійський» (Київ, вул. Велика Васильківська, 55).

Нагадаємо, конкурс відеороликів «Бути Європейцем» є частиною проекту «Euroquiz: Європа починається з тебе», який включає в себе також онлайн-вікторину на тему ЄС та всеукраїнський чемпіонат з брейн-рингу для молоді.

Інші роботи десятки фіналістів можна знайти за адресою: https://euroquiz.org.ua/events/view/30




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер