<

Від кулі снайпера на Світлодарській дузі загинув боєць «Азова»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:51 | 5.09.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Світлодарській дузі у середу, 4 вересня, від кулі снайпера загинув 26-річний боєць полку “Азов” Едуард Шахов на псевдо “Шах”.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

“На Світлодарській дузі 4 вересня від кулі снайпера загинув Едуард Шахов на псевдо «Шах». Поранення, отримане бійцем, було несумісним із життям… Йому було всього 26 років”, – ідеться у повідомленні.

Як розповіли у МВС, «Шах» родом із Херсонської області, проте велику частину свідомого життя провів на Донбасі, навчався в Донецьку.

В «Азові» Шахов служив з літа 2015 року у третій роті другого батальйону, мав звання молодшого сержанта. У своєму підрозділі він був командиром відділення, також обіймав посаду парамедика.

Крім того 4 вересня противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінською угодою калібрів озброєння, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, – повідомляє пресслужба штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив шість обстрілів позицій об’єднаних сил: двічі недалеко від Водяного, поблизу Опитного, недалеко від Верхньоторецька, поблизу Авдіївки, неподалік Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ сепаратисти шість разів обстрілювали позиції Об’єднаних сил: поблизу Майорська у напрямку Шахта 6-7, неподалік від Шумів у напрямку Шахта 6-7, біля Південного напряму Шахта ім. Гагаріна, в районі Зайцевого, недалеко від Хутора Вільного, поблизу Новгородського.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер