<

В Україні з’явився ще один кандидат на президентську посаду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 4.11.2018 / Новини / /
Перегляди
7
/ коментарів 9

Соціалістична партія України висунула Іллю Киву кандидатом у президенти України.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

За це проголосували делегати з’їзду Соціалістичної партії України. Крім того, сьогодні політична сила змінила свій курс. Головна задача партії – знищення корупції і об’єднання лівих сил.

Також соціалісти виступають за невідворотність покарання, націоналізацію стратегічних об’єктів і ресурсів та повернення смертної кари для можновладців. Торкнулись зміни і партійної символіки. Відтепер замість троянди – рука в кулаці.

Кива пообіцяв запровадити смертну кару для державних чиновників.

«Націоналізація стратегічних об’єктів, усього того, що було вкрадено в українського народу. Контроль над природними ресурсами, які дозволять наповнювати бюджет та знижувати тарифи. І однозначно, це моя позиція, як лідера партії – повернення смертної кари для державних чиновників. Страх тектиме у їхніх жилах, коли ми прийдемо до влади, ми примусимо їх працювати на благо народу», – сказав Кива.

Нагадаємо, що лідер Соціалістичної партії України та колишній радник міністра внутрішніх справ Ілля Кива відкрив меморіальну дошку Юрію Лелюкову в селищі Іваничі.

Пізніше члени комісії у справах увічнення пам’яті учасників АТО, жертв війни та політичних репресій Волинської ОДА знайшли помилку у написі на меморіальній дошці, встановленій Кивою.




коментарів: 9
  1. “буду президентом Аваков сказал, что буду”(на ютуб є відео)….саме цікаво,що тепер це можливо…..був в соціалістів Мороз..,а тепер відморозок

  2. замість троянди…. рука в кулаці(це симбол “цвЄтних” революцій)….совпадЄніЄ..недумаю

  3. хе-хе… “земля – крестьянам, фабрікі – рабочім, мір – народам !” вже було… я – за ! але не в виконнані демаглгів і дебілів..

  4. макс п., що тебе так торкнуло?Може фотка напівголого мужика збуджує(судячи з букви п. після імені)?

    • …..Сенс будь-якого листування і розмови зводиться до того, щоб викликати у людини негативну емоційну реакцію. Тролю не важливий предмет розмови. Він отримує задоволення, коли співрозмовник втрачає самовладання. Так троль затверджується за рахунок інших…. спочатку хотів “обідитися”)))))))))) але потім зрозумів ,що мені тебе жалко

  5. Здоровий, курва. Але тупий. Не треба йому в президенти. Йому в приватну охорону треба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця